DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
30°C
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

TÜYAP Fuarı’nda Bodrum Standı Tüm Dikkatleri Üzerine Topladı

TÜYAP Fuarı’nda Bodrum Standı Tüm Dikkatleri Üzerine Topladı
Aktur tatil sitesi

TÜYAP Fuarı’nda Bodrum Standı Tüm Dikkatleri Üzerine Topladı

İstanbul’un TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), turizm sektörünün önemli isimlerini bir araya getirdi. Bu yılki fuara, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi iş birliğiyle oluşturulan Bodrum standı damgasını vurdu.

Bodrum, 7 Numaralı Holde Ziyaretçilerini Ağırlıyor

EMITT Fuarı’nın ilk gününde, Bodrum standı 7 numaralı holde yer alarak ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Bodrum’un turizm potansiyelini ve çekiciliğini sergileyen stand, Muğla Valisi İdris Akbıyık ve Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit gibi önemli isimlerin de dikkatini çekti.

BODTO Üyeleri Yoğun İlgi Gösterdi

BODTO üyelerinin de yoğun ilgi gösterdiği fuarın ilk gününde, Bodrum standı büyük beğeni topladı. Standın açılış kokteyline davet edilen tüm turizmcilerin, Bodrum’un cazibesini keşfetmeleri bekleniyor.

Bodrum Standı, Fuarın Son Gününe Kadar Ziyaretçilerini Bekliyor

Fuarın son günü olan 9 Şubat’a kadar açık kalacak olan Bodrum standı, 7462 kodlu stantta bulunuyor. Bu önemli etkinlik, Bodrum’un turizm alanındaki potansiyelini tanıtmak ve ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunmak için düzenlenmiştir.

Bodrum Ev Emlak