DOLAR
32,5409
EURO
35,2563
ALTIN
2.471,45
BIST
10.682,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
28°C
Muğla
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Açık
32°C
Cumartesi Açık
35°C
Pazar Açık
36°C

Ünlü iş insanı Kaya Sabancı taburcu oldu

Bodrum’da dünyaca ünlü Mandarin Oriental Otel’de dün akşam saatlerinde açılışına gittiği restoranda Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve sitenin yöneticisi Vedat Aşçı tarafından yumruk atılarak darp edilen ünlü iş insanı Kaya Sabancı tedavi gördüğü hastaneden bugün öğle saatlerinde taburcu edildi.

Ünlü iş insanı Kaya Sabancı taburcu oldu
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy Mahallesi’ndeki Mandarin Oriental Tatil Sitesi ve Otel’de dün akşam saatlerinde açılışına gittiği restoranda Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve sitenin yönetici Vedat Aşçı tarafından yumruk atılarak darp edilen ünlü iş insanı Kaya Sabancı tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Kaya Sabancı hastane önünde SÖZCÜ muhabirinin sorularını yanıtladı.

“BUNLAR ZENGİN EŞKİYALAR”

Sabancı, “Bunlar sokaktaki eşkıyalar değil, zengin eşkıyalar. Darp edildik. Ben restoran açılışına gittiğimde yanındaki kişiye merhaba Mustafa dedim, Vedat Aşçı beni gördü, “Ulan sen buraya mı geldin?” deyip, gözümün üzerine yumruk attı. Yere düştüm yerde tam üç dakika kaldım kimse yardım etmedi. Daha sonra bir kadın bana yardıma geldi. Ben akşam zaten davetliydim açılış olduğu için; davet edilmesem yine gitmezdim. Vedat Bey, kapıya söylese “Bu adamı almayın” diye o bana daha büyük hakaret. Ama öyle bir talimat verse ben döner giderim, girmezdim içeri” diye konuştu.

“ORDA ÖLEBİLİRDİM” 

Sabancı, “Gözaltı damarımda çatlaklık var. 2-3 gün sonra ameliyat olacağım elmacık kemiğinde kırık var. Ya ben 72 yaşındayım, 25 yaşındaki delikanlıya mı vuruyorsun, ne gerek var bunlara. Orada ölebilirdim ben” dedi.

“KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ YOK ETMİŞLER”

Sabancı’nın avukatı Ömer Reşat Kayran ise onlarca kişinin önünde olan olayla ilgili olarak tesisteki tüm kamera kayıtlarının silindiğini belirterek “İşin hukuku boyutunu yakından takip ediyoruz, olay anı ile ilgili tüm kamera kayıtlarını silmişler” dedi.

Kaynak: Sözcü

Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: