DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Ünlü oyuncu, ölen Friends yıldızı hakkında konuştu: “Mutlu bir yıl geçirdi”

Lauren Graham, arkadaşı Matthew Perry’nin 54 yaşında ölmeden önce gerçekten mutlu bir yıl geçirdiğini anlattı. 

Ünlü oyuncu, ölen Friends yıldızı hakkında konuştu: “Mutlu bir yıl geçirdi”
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Friends dizisinde Chandler Bing rolüyle tüm dünyada geniş hayran kitlelerine ulaşan Matthew Perry, ani ölümüyle herkesi yasa boğdu.

Perry’nin ölümü özellikle Friends dizisindeki rol arkadaşlarını sarssa da gösteri dünyasından pek çok isim ünlü oyuncunun kaybıyla şoke oldu. Gilmore Girls ile tanınan ünlü oyuncu Lauren Graham da yakın arkadaşı Matthew Perry’nin ani ölümünden etkilenen isimlerden.

CBS Mornings’e konuk olan Graham, Friends yıldızı hakkında konuştu. Perry’nin 2022 yılında çıkardığı biyografi kitabını hatırlatan Graham, “Geçen yıl yazdığı kitapla ve bu kitabın kaç kişiye dokunduğuyla gurur duyuyordu” dedi.

Graham sözlerine şu şekilde devam etti: “Bu ona uzun zamandır görmediğim düzeyde bir mutluluk veren bir başarıydı. Bu şükran duyulacak bir şey ve kitabın onun için gerçekten bir anlamı vardı, bu yüzden onun için gerçekten mutlu bir yıldı.”

Ünlü oyuncu, ölen Friends yıldızı hakkında konuştu: “Mutlu bir yıl geçirdi”

Graham, Perry’nin ölümü nedeniyle hâlâ şokta olduğunu da sözlerine ekledi: “Hâlâ şoktayım. Demek istediğim, bu gerçekten trajik bir kayıp ve güzel eserlerini geride bırakıyor. Onun etrafında olmak ve onun arkadaşı olmak çok büyük bir mutluluktu.”

Graham ve Perry ilk kez 2006 yılında birlikte çalıştı. 2008 yapımı Birds of America filminde başrolü paylaştılar ve daha sonra 2015’ten 2017’ye kadar süren Perry’s The Odd Double’ın bir bölümünde yeniden bir araya geldiler.

İkili ilerleyen yıllarda da yakın dostluklarını devam ettirdiler. Hatta Perry’nin kitabında beraber bir fotoğrafları bile vardı.

Graham da kendi anı kitabı “Talking As Fast As I Can”da arkadaşlıklarından da bahsetti ve ikilinin bir noktada neredeyse flört ettiğini paylaştı: “Erkekler açısından tek parlak nokta, Matthew Perry ile tanıştığım bir etkinlikti. Neredeyse ama hiçbir zaman tam olarak çıkmadığım uzun süreli arkadaşım oldu.”

Perry 28 Ekim’de asistanı tarafından evinin jakuzisinde boğuluş bir şekilde bulundu. Bu ayın başlarında Perry’nin ölüm belgesi açıklandı. Aktörün kazara boğularak öldüğü düşünülse de ölüm nedeni daha sonra açıklanacak. Polis, Perry’nin evinde yalnızca reçete edilen ilaçlar bulunduğunu belirtti.

Perry, 3 Kasım’da Los Angeles’taki Forest Lawn Mezarlığı’nda Friends’teki rol arkadaşlarının da katıldığı bir törenle bir saatlik basit bir törenle toprağa verildi.

ETİKETLER: , , ,