DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
25°C
Muğla
25°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C

Ünlü yapımcı hakkında cinsel saldırı suçlaması

“American Idol” yıldızı Paula Abdul, yapımcı Nigel Lythgoe’ya cinsel saldırı iddiası nedeniyle dava açtı.

Ünlü yapımcı hakkında cinsel saldırı suçlaması
A+
A-
velux

ABD medyasında yer alan haberlere göre, ABD’li şarkıcı, dansçı ve yetenek yarışması jürisi Paula Abdul’dan, yıllarca birlikte çalıştığı İngiliz televizyon yöneticisi Nigel Lythgoe’ya şok edici bir suçlama geldi.

Abdul, ikilinin popüler yarışmalar olan “American Idol” ve “So You Think You Can Dance”te birlikte çalışırken birden fazla saldırı vakası yaşandığını iddia ediyor.

Lythgoe, Fox’un şarkı söyleme yarışmasının baş yapımcısıydı ve dans yarışmasının da ortak jüri üyesiydi.

Abdul, davayla ilgili kamuya açık bir yorumda bulunmadı ve çeşitli medya kuruluşlarından gelen yorum taleplerine de yanıt vermedi.

Ünlü yapımcı hakkında cinsel saldırı suçlaması

BİRDEN FAZLA KEZ OLMUŞ

TMZ’nin haberine göre, davada Abdul, ilk saldırı olayının 2000’li yılların başında “American Idol”un “ilk sezonlarından birinde” kendisi ve patronu bölgesel seçmelere giderken meydana geldiğini iddia ediyor.

Abdul, Lythgoe’nun oteldeki asansörde kendisine saldırdığını, ancak kapılar açıldığında kaçmayı başardığını iddia ediyor. İşini kaybedebileceği korkusuyla olay hakkında sessiz kaldığını ve temsilcilerini derhal bilgilendirdiğini ekliyor.

Davada, on yıldan fazla bir süre sonra, Abdul’un Lythgoe’nin Los Angeles’taki evine profesyonel bir toplantı olduğunu düşünerek gittiği ve bu sırada başka bir saldırı olayının meydana geldiği de iddia ediliyor.

Haberlere göre Abdul, evden ayrılmadan önce onu itti ve kendisiyle ilgilenmediğini söyledi.

Abdul’un, aynı yıl Las Vegas’ta “So You Think You Can Dance” yarışmasının çekimleri sırasında Lythgoe’nun asistanlarından birine saldırdığına tanık olduğunu iddia ettiği de bildirildi.

Davada ayrıca Lythgoe’nun Abdul’u arayıp “yedi yıl olduğu ve zamanaşımı süresinin dolduğu” için “alay ettiği” iddia ediliyor.

Pazar günü açıklama yapan Lythgoe ise tüm suçlamaları reddederek iftiraya uğradığını söyledi.

Bodrum Ev Emlak
ETİKETLER: ,