DOLAR
32,2000
EURO
35,0008
ALTIN
2.515,11
BIST
10.716,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
32°C
Muğla
32°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
27°C

“Üreticimize, Dar gelirli Vatandaşlarımıza Destek Vermeye Devam Edeceğiz”

“Üreticimize, Dar gelirli Vatandaşlarımıza Destek Vermeye Devam Edeceğiz”
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Perşembe mesaisine pazar yeri ve esnaf ziyareti ile başladı. Vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’la sohbet etme ve taleplerini iletme fırsatı buldu.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, sabah mesaisine pazar yeri ve esnaf ziyareti ile başlayarak vatandaşlarla bir araya geldi. Sabah kahvesini vatandaşları dinleyerek içen Ahmet Aras talepleri dinleyerek yapılması gerekenler için talimat verdi.

Dursun Şentürk; “Başkanımızı pazarda gördük, hayırlı olsun dedik”

Perşembe pazarında satış yapan Dursun Şentürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ile aynı mahallede oturduklarını, hemşehri olduklarını söyledi. Şentürk,  başkanın pazar yerini ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduklarını söylerken “Ortaköy’de yerli bahçe çiçekleri ve fideleri üretiyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızı pazarda gördük, mutlu olduk. Kendisine hayırlı olsun dedik. Başkanımız da Ortaköy’de oturuyor. Komşumuz, hemşehrimiz bizim. Böyle milletle iç içe olması da çok güzel.”

Pembe Telli; “Muğla’ya bahar geldi, inşallah çok güzel yenilikler olacak”

Menteşe ilçesi Düğerek Mahallesi’nden Pembe Telli’de pazarda kendi ürünlerini sattığını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın pazarı ziyaret etmesinden kendilerini dinlemesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi ve kendi sardığı sarmalardan Başkan Aras’a ikram etti. Pembe Telli; “Muğlalıyım, Perşembe günleri buraya geliyor, kendi ürünlerimi satıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız bizleri ziyaret etti, onu tebrik ettim. Kendi ellerimle yaptığım sarmalarımdan ikram ettim. Başarılar diledim. Muğla’ya bahar geldi. İnşallah çok güzel yenilikler olacak.”

Pazar alışverişini yapan Nazlı Gülcüoğlu’da Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı Bodrum’dan tanıdıklarını, aynı sıcaklıkla, samimiyetle vazifesine devam ettiğini söyledi ve Başkanın pazarda, insanların yoğun olarak bulunduğu ortamda olmasının, onlarla temas kurmasının çok önemli olduğunu belirtti.

Pazar alışverişi yapan Şengül Özen’de Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’la ilk defa karşılaştıklarını, kendisini tebrik ettiklerini söyledi ve mahalleleri ile ilgili taleplerini de söyleme fırsatı bulduklarını belirtti.

Başkan Aras; “Halkın nabzını tutacağımız noktalarda buluşmalarımız devam edecek”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, pazar ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Aras, Pazar ve çarşı gezilerinde daha fazla vatandaşa ulaşabildiklerini, bu tür ziyaretlere devam edeceğini belirtirken, “Bugün mesaiye pazar yerinde başladık. Çünkü pazar yerinde halkımızın hem nabzını tutabiliyor hem de daha fazla kişiye ulaşıyoruz. Onlar da bize ulaşıyor ve taleplerini iletebiliyor. Bugün yine gördük ki fiyatlar ve enflasyon konusunda vatandaşlarımızın, esnafımızın şikayetleri var. Fiyatların çok yüksek olduğundan bahsettiler ve haklılar. Markette, çarşıda her yerde fiyatlar çok yüksek. Biz yerel yönetimler olarak sosyal belediyecilik anlamında desteklerimizi hemen hayata geçirdik. Ulaşımda öğrencilerimiz için 1 TL indirimi yaptık, halk kart desteği alan vatandaşlarımız için de yüzde 100’den fazla bir artışı sağladık. Bu şekilde dar gelirli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Halkın nabzını tutacağımız noktalarda buluşmalarımız devam edecek” dedi.

velux