DOLAR
32,2717
EURO
34,7417
ALTIN
2.401,47
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Uyurken başucuna koymak yetiyor! Hızlıca uykuya dalmak bu yöntemle mümkün…

Çabuk uykuya dalmakta zorlanıyorsanız, yalnız değilsiniz! Geceleri uyanık kalmak gerçekten sinir bozucu ve yorucu olabilir. Ama neyse ki vücudunuzu çabucak uykuya getirecek bir çözüm var. İşte hızla uyumanızı sağlayacak o yöntem

Uyurken başucuna koymak yetiyor! Hızlıca uykuya dalmak bu yöntemle mümkün…
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Geceleri uykuya dalmayı söylemek, uygulamadan daha kolaydır. İhtiyacımız olandan çok daha az uyuyoruz. Bu da yetmezmiş gibi uyumada zorluk çekebiliyoruz. Günlük yaşamın tüm baskılarıyla birlikte iyi bir gece uykusunu elde etmek zor oluyor.

Hızla uykuya dalabilmek, yatağa girmeden birkaç saat önce başlar. Uyku sürecini başlatmak için yatmadan en az bir saat önce teknolojik cihazlardan uzak durun. Zihnimizin yatmadan önce sakinleşmeye ihtiyacı vardır. Bu yüzden yatmadan en az bir saat önce ekranları kapatın.

YATIŞTIRICI VE SAKİNLEŞTİRİCİ ESANSİYEL YAĞLAR

Uykuya dalmaya yardımcı olması için aromaterapiyi deneyin. Yatak odanıza esansiyel bir yağ koyun. Böylece oda sakinleştirici bir kokuyla dolacak. Bazı esansiyel yağların sakinleştirici özellikleri vardır. İşte bu nedenle yatmadan önce onu solumak vücudunuzu gevşemeye ve uykulu olmaya teşvik eder.

En yaygın olarak rahatlamayla ilişkilendirilen uçucu yağlar arasında lavanta, nane ve papatya yağı bulunur. Sakinleştirici ve rahatlatıcı etkisi olan herhangi bir yağı bir miktar tabağa damlatıp başucunuza koyabilirsiniz.

Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: ,