DOLAR
32,3712
EURO
35,0140
ALTIN
2.324,87
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Yalıkavakspor’a Antrenman Salonu Müjdesi…

Yalıkavakspor’a Antrenman Salonu Müjdesi…
A+
A-
polat-galle

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yeni sezonda ilçemizi ve ülkemizi Avrupa Kupalarında temsil etmeye hak kazanan Yalıkavak Spor Kulübünü ziyaret etti.

Arena Bodrum Haber – Yalıkavak Mahallesi’ndeki kulüp tesisine gelen Başkan Aras burada Kulüp Başkanı Mehmet Esen, yönetim kurulu üyeleri,  teknik heyet ve sporcular tarafından karşılandı. Burada Başkan Aras’a AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Şamil Türkay Aktür ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun eşlik etti.

Yaptığı yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren Hentbol takımının geçen sezon elde ettiği başarından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Ahmet Aras, Bodrum’un isminin Avrupa’da temsil edilecek olmasının çok önemli olduğunu ve elde edilen başarıdan ortaya çıkan sinerjinin oyunculara destek olarak geri döndüğünü söyledi.

Başkan Aras’tan antrenman salonu müjdesi…

Antrenman için Yalıkavak’tan Gümbet Mahallesine gidip gelmek zorunda kalan takıma müjdeli bir haber duyuran Başkan Aras konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Proje çalışmasını tamamladığımız antrenman sahası ile fitness salonunu kısa bir süre sonra sizlere kazandıracağız. Yapacağımız antrenman sahasıyla bölgemizdeki gençlerimizi altyapıya kazandırmış olacağız. Kadınların içinde olduğu bu spora destek olmak bizler için çok değerli. Sizlerin sahada verdiği mücadele, elde ettiğiniz başarılar genç kızlarımıza, kadınlarımıza, annelerimize büyük bir cesaret ve güç verecektir. Başarınız sadece sportif bir başarı değil bence büyük bir etki yaratan bir başarı. Özgüveninizi yansıttığınız sahada sizleri izleyen çocuklara büyük bir rol model oluyorsunuz.”

Kulüp Başkanı Mehmet Esen,  göreve geldiği günden buyana başta tribünden verdiği gönülden destek olmak üzere her türlü yanlarında olan Belediye Başkanı Ahmet Aras’a yönetimi ve kendi adına teşekkür ederek yeni yapılacak antrenman sahasının üst yapıya sağlayacağı destek kadar altyapı içinde önemli olduğunu ifade etti.

Takımın Antrenörü Kıvanç Özcan ise verdiği maddi manevi desteklerden dolayı Başkan Ahmet Aras’a teşekkür ederek, “Sportif başarı ne kadar önemliyse altyapıda bir o kadar önemli. Dediğiniz gibi bu antrenman sahası yapıldığı zaman Yarımadadaki kızlarımızın birçoğu bu spora katılacak. Geleceğini hazırlamış olacak.” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Hentbolcularımız ilk maçına 27 Eylül günü çıkacak.

Başkan Aras daha sonra Bitez Mahallesi’nde yapımı tamamlanmak üzere olan Gençlik ve Spor Kompleksinde incelemelerde bulunduktan sonra Adliye Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti.

Bodrum Ev Emlak