DOLAR
32,1991
EURO
35,0190
ALTIN
2.499,30
BIST
10.746,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
32°C
Muğla
32°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
27°C

Yunanistan’a hala gitmemiş olanlar için 3 muhteşem tatil rotası

Yunanistan’a hala gitmemiş olanlar için 3 muhteşem tatil rotası
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Ege’nin karşı kıyılarında denizin, güneşin, doğanın, eğlencenin ve geleneksel Yunan lezzetlerinin tadını Selanik – Halkidiki – Taşoz Adası turu ile çıkarın. Yunanistan’a hala gitmemiş olanlar için 3 muhteşem tatil rotası. Yunanistan’ın üç güzelini erken rezervasyon fırsatları ile sizi bekliyor. 

Yunanistan’ın en güzel şehirlerinin keşfedileceği bu turu TÜRSAB üyesi bir seyahat acentasından satın alabilirsiniz. Yunanistan’a hala gitmemiş olanlar için 3 muhteşem tatil rotası: Selanik – Halkidiki – Taşoz Adası

Yunanistan’a hala gitmemiş olanlar için 3 muhteşem tatil rotası
tatil rotası- Selanik

Kavala, Dedeağaç ve Gümülcine şehirlerinin ardından Selanik tarihi dokusu ve doğal güzellikleri ile ziyaretçilerin karşılandığı turda ulu önder Atatürk’ün doğduğu ve bugün müze olarak kullanılan evi şehirde görülecek yerlerin başında geliyor. Simetrik mimarisi, mermer süslemeleri ile Bizans sanatının eşsiz örneklerinden biri kabul edilen Aya Dimitros Kilisesi ve Beyaz Kule de ayrıca ziyaret edilmesi gereken yerler arasında.

Yunanistan’a hala gitmemiş olanlar için 3 muhteşem tatil rotası
tatil rotası – Halkidiki Yarımadası

Turun devamında Yunanistan’ın kuzeyinde yer alan Halkidiki yarımadası, Maldiv Adalarını anımsatan turkuaz denizi, bembeyaz kumsallarıyla cenneti andırıyor. UNESCO dünya mirası listesinde bulunan ve yalnızca erkek ziyaretçi kabul edilen Athos Dağı ise yarım adanın kutsal simgesi olarak dikkat çekiyor. Saklı kalmış plajları ve Yunan köyleriyle keşfedilmeyi bekleyen Halkidiki’de jeep safari turlarıyla farklı deneyimler yaşamak mümkün.

Yunanistan’a hala gitmemiş olanlar için 3 muhteşem tatil rotası
tatil rotası Taşoz Adası

Gezinin son durağı Taşoz Adası ise göz alıcı plajları ve tarihi dokusuyla görenleri büyülüyor. Yeşilin ve mavinin her tonunun hakim olduğu adada dağ köyleri, müze ve manastırların yanı sıra arkeolojik kalıntılar da oldukça ilgi çekici. Yunan mezelerinin ve deniz mahsullerinin lezzetine doyamayacağınız Taşoz Adası muhteşem koyları ve doğası ile ziyaretçilerini bekliyor.

polat-galle