DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C

1 Aylık Demir İhtiyacını Karşılıyor! Bu Meyveyi Kimse Bilmiyor

Demir eksikliği bilhassa kadınlarda sıklıkla görülürken, demir eksikliği kişinin yaşam kalitesini büyük ölçüde düşürmektedir. Saç dökülmesi, halsizlik, yorgunluk gibi durumların oluşmasına neden olan demir eksikliğinin tedavi edilmesi son derece …

1 Aylık Demir İhtiyacını Karşılıyor! Bu Meyveyi Kimse Bilmiyor
A+
A-
velux

Demir eksikliği bilhassa kadınlarda sıklıkla görülürken, demir eksikliği kişinin yaşam kalitesini büyük ölçüde düşürmektedir.

Saç dökülmesi, halsizlik, yorgunluk gibi durumların oluşmasına neden olan demir eksikliğinin tedavi edilmesi son derece önemlidir.

Uzman hekimin önerileri doğrultusunda demir eksikliği tedavisinin gerçekleştirilmesi sağlıklı bir yaşam için önemli olurken, demir eksikliğine iyi gelen ve içeriğinde bol miktar demir bulunan o meyve bulundu.

Bu meyve sayesinde demir eksikliği probleminden sağlıklı şekilde kurtulabileceksiniz. İşte o meyve ve insan sağlığına olan faydaları…

DEMİR EKSİKLİĞİNİ YOK EDİYOR!

Demir eksikliği problemini yok eden ve içeriğinde bulunan sağlıklı bileşenler sayesinde kişiye sağlık depolayan meyve şüphesiz durian meyvesidir.

Güneydoğu Asya’ya özgü olan durian meyvesi Türkiye’de pek fazla tüketilmezken, durian meyvesinin pek çok farklı faydası bulunmaktadır.

Durian meyvesi sert kabuklu ve dikenli bir meyve olurken, lezzetinin çok güzel olduğu söylenmektedir.

Uykusuzluk probleminin yok olmasına, kişinin sağlıklı aynı zamanda kaliteli bir uyku sürecine geçiş yapmasına yardımcı olan durian meyvesi, manganez açısından da zengindir.

Vücudun ihtiyaç duyduğu 1 aylık demir ve kırmızı kan hücrelerinin üretimini bir günde desteklemeye de ayrıca yardımcı olmaktadır.

Kemik ve kas yapısını güçlendiren, sindirim sistemini koruyan durian meyvesi aynı zamanda sinir sistemini yatıştırmaya da yardımcı olmaktadır.