DOLAR
32,3343
EURO
35,1710
ALTIN
2.245,19
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Yağmurlu
14°C
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çarşamba Açık
14°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
15°C
Cuma Çok Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
15°C

TARZI İLE FARK YARATAN BİR KOLEKSİYON: BİEN INFINITY

TARZI İLE FARK YARATAN BİR KOLEKSİYON: BİEN INFINITY
A+
A-
velux

İddialı tasarımlarıyla öne çıkan Bien’in yeni seramik karosu koleksiyonlarından ‘’Infinity Koleksiyonu’’, üzerindeki geometrik desenle mekanlara sıra dışı bir dinamizm kazandırıyor.  

Bien’in en son teknolojiyle ürettiği yeni koleksiyonlarından Bien Infinity Koleksiyonu,  yaşadığınız alanlara hareket kazandırmak, kendinize uygun ortam yaratmak ve geometrik şekillerin dinamikliğinden enerji almak isteyenler için harika bir seçenek oluşturuyor.

Açık ve koyu tonda iki seçenek sunan koleksiyon, yaşam alanlarından banyolara, sosyal alanlardan kafelere, otellerden restorantlara kadar tüm mekanlarda kullanılabiliyor.

Hijyen standartlarını da en üst seviyede barındıran, kolay temizlenebilen, 60×120 cm ebadındaki koleksiyon üzerindeki desenle dikkat çekici mekanlar oluşturmanıza imkan tanıyor.  Full Lappato özelliği sayesinde yüzeyi cam gibi parlayan Infinity Koleksiyonu lüksü de adresliyor aynı zamanda.

BİEN HAKKINDA

Ercan Şirketler Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Bien, Türkiye ve dünyada yapı sektörünün önemli oyuncularındandır. Tasarımdaki öncü kimliğiyle de dikkatleri çeken Bien, sergilediği çevreci yaklaşımı ve doğaya saygılı tavrıyla öne çıkan bir markadır.

BİEN SERAMİK: Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi; enerji, turizm, sigorta ve yapı malzemeleri sektörlerinde faaliyet gösteren Ercan Şirketler Topluluğu’nun kuruluşudur. Üre­ti­mini Bi­le­cik ve Bo­zü­yü­k’­teki fab­ri­ka­la­rın­da ya­pan Bien Seramik, yur­t i­çin­de 130’u aş­kın yet­ki­li sa­tı­cı­sı, 3.500’ü aş­kın sa­tış nok­ta­sıy­la pa­zardaki ye­ri­ni al­mak­ta­dır. Üretiminin yüz­de 35’ini yurt dı­şın­daki 70’e yakın ül­ke­ye ih­raç eden Bien Seramik, bir dünya markasıdır. Dünyaca ödüllü tasarımları ve 100’ü aşkın ürün koleksiyonuyla yılda 45 milyon m2 üretim kapasitesine sahiptir. 6 kıtada 70’e yakın ülkeye ihracat gerçekleştirirken, tüm üretimini TS EN 14411 ve TSE YILDIZ/ÇİFT YILDIZ belgelendirmesi ile, Türk standartlarına uygun olarak üretmektedir. Bien Seramik, aynı zamanda Entegre Yönetim Sistemini kurarak ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2008 ve ISO 27001:2013 sertifikalarını almıştır. Ayrıca Gümrük işlemlerinin kolaylaştırılması yönetmeliği kapsamında ’Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü’’ (Authorised Economic Operator) sertifikasını almaya hak kazanmıştırEn yeni teknolojilerle üretim yapan Bien Seramik, Türkiye’de Dijital Teknoloji ile üretilen duvar karolarının ve 20 mm’lik Teknik Porselen karoların da ilk üreticisi olmuştur.

BİEN BANYO: Bien Banyo Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; enerji, turizm, sigorta ve yapı malzemeleri sektörlerinde faaliyet gösteren Ercan Şirketler Topluluğu’nun kuruluşudur. Her kategoriye ayrı ayrı odaklanma kararı alan Bien, 2011 yılında seramik sağlık gereçleri (SSG) alanında da yatırımlar gerçekleştirmiştir. 2017 yılında Bien Banyo Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’yi kurmuştur. Ürün yelpazesinde uzmanlaşmayı ve kapasite artışını öne çıkaran Bien Banyo Ürünleri, Ocak 2018 itibariyle de satış ve pazarlama faaliyetlerine başlamıştır. Yaptığı yeni yatırımlarla 1 milyon vitrifiye üretim kapasitesi ve armatür üretim tesisleriyle üretiminde son teknolojik yenilikleri kullanan Bien Banyo, geniş bir ürün yelpazesiyle faaliyette bulunmaktadır. Bien Banyo’nun ürün yelpazesinde ıslak mekanlara yönelik ürünler, seramik sağlık gereçleri, armatürler, gömme rezervuar ve banyo aksesuarları yer almaktadır.

polat-galle