DOLAR
32,4751
EURO
34,9428
ALTIN
2.437,44
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C

2022 Moda Trendleri

2022 Moda Trendleri
03.03.2022
1.334
A+
A-

2022/23 moda trendleri rahatlıktan ödün vermeden çarpıcı ve renkli moda anlayışını ön plana çıkarıyor. Sokağa çıkılan ve sosyalleşmeye başladığımız şu günlerde moda anlayışı çok yönlülüğe odaklanıyor.

Rahatlığa alıştığımız ve pandeminin etkilerinden yavaş yavaş uzaklaşmaya başladığımız şu günlerde alıştığımız rahatlık moda anlayışının ana eksenini oluşturuyor. Günün her anına uyarlanabilen kıyafetler yeni sezonun favorisi olmuş durumda. Gündüzden geceye uyarlanan kıyafetler, kaliteli kumaşlar ile alıştığımız rahatlık bu sezon da kendisine yer bulacak.

Pandemi ile birlikte alışık olduğumuz rahat kesimli parçalar 2022 sezonunda da kendine yer buluyor. Ekose desenli parçalar, tüvit ceketler, saten kumaşlar, dökümlü silüetler ve farklı dokuda parçaların yer alacağı, geçmişten ilham alan parçalar sezonun temelini oluşturuyor.

Moda bilinciyle tasarlanan konfor sahibi parçalar, esnek ve kişiye özel business casual giyim tarzı bu sezon da trendin ana kodlarını meydana getiriyor.

Sokak Esintisi

Pandemiyle beraber alıştığımız rahatlık moda trendlerinin de odak noktasını oluşturuyor. Sosyalleşmeye başladığımız günlerin ardından moda trendleri rahatlığı geride bırakmadan şıklığa odaklanıyor. Günlük yaşam stilinin ve gece kıyafetlerinin yeniden dizayn edildiği sezonda şıklık ve rahatlık hiç olmadığı kadar bir arada.

Gündüzden Geceye Çok Yönlü Moda

Day-to-day style olarak adlandırılan gündüzden geceye stil, moda anlayışının pandemi ile dönüştüğünü gözler önüne seriyor. 22/23 sezonunda adından iyice söz ettirmeye başlayan bu moda anlayışı, her ortam için farklı kıyafet seçmek yerine, tek kıyafet ile günün her anında tarz olmayı vadediyor. Sıradan parçalar yerine lüks ve Premium parçalarla günlük stilde ve özel davetlerde her an şık olmak mümkün.

Gündüzden geceye uyarlanan stil, modada çok yönlülüğe odaklanıyor. Bu anlayış ile tek bir parça ile ofise gitmek, ardından spora gitmek ve akşam davetli olduğunuz etkinliğe katılmak mümkün. Premium parçalar ve kumaş kalitesi ön planda tutarak tarzınızı konuşturmak mümkün.

Business Casual Stil

Yükselen trend business casual stil, sezonda rahatlıktan ve kaliteden ödün vermiyor. Natürel ve siyah tonların eşlik ettiği business casual, pandemi sonrasında renkli takımlara yer vermeyi ihmal etmiyor. Ofis stiline renk katmak ve canlı renkleri kullanmak bu sezonda sık rastlanacak detaylar arasında.

Schmart, en özel ve rahat parçalarla sezonun öne çıkan moda trendlerini bir araya getiriyor. Kendinizi ve sevdiklerinizi şımartabileceğiniz en özel koleksiyonlara göz atmak için https://www.schmart.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

velux