DOLAR
32,3195
EURO
35,0491
ALTIN
2.308,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

23 Nisan Perşembe Akşamı saat 21.00’de İstiklal Marşı’nı Okuyoruz

23 Nisan Perşembe Akşamı saat 21.00’de İstiklal Marşı’nı Okuyoruz
Aktur tatil sitesi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 23 Nisan Perşembe akşamı saat 21.00’de, tüm Bodrum halkını pencere, balkon ve bahçelerinden İstiklal Marşı’nı okumaya davet etti. Başkan Aras, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yıldönümünde Bodrum’daki tüm ev ve işyerlerinin Türk bayraklarıyla donatılmasını da istedi.

Bodrum Belediyesi, koronavirüs salgını dolayısıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sosyal izolasyon kurallarına uygun bir dizi etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor.

Gazi Meclis’in kuruluşunun 100’üncü yıldönümü ve Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayram dolayısıyla kutlamaları dijital ortama taşıyan Bodrum Belediyesi, bu anlamlı bayramda tüm Bodrum’u Türk bayraklarıyla donatmak için de hazırlık yaptı. Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli, Bodrum mahallelerinde Türk bayrağı dağıtırken, Belediye Başkanı Ahmet Aras da  bayramı evinde geçirmek zorunda kalan ve yardım kolisi başvurusu yapan çocuklu ailelere, içinde eğitici ve eğlenceli oyunların yer aldığı birer hediye kutusu gönderdi. Belediye ekipleri, bayrak dağıtımı sırasında ihtiyaç sahibi çocuklu ailelere Halk Süt de teslim etti. 

23 Nisan’ı dijital platformda kutlamaya hazırlanan Belediye’nin bayram etkinlikleri, 23 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun “Harikalar Mutfağı” adlı çocuk oyunu ile başlayacak. Eğlenceli müzikli çocuk oyunu, Belediye’nin Facebook hesabından izlenebilecek. 

Aynı gün saat 16.00’da Bodrum Deniz Müzesi instagram hesabından, Beşiktaş JK Müzesi Direktörü, Müzecilik Meslek Kuruluşu Başkanı Canan Gürgen Gültaş tarafından “Çocuk Dostu Müzeler” temalı bir canlı yayın sohbeti gerçekleştirilecek. Bodrum Belediyesi’nin müzisyenler için başlattığı “Çarşı’ya gidemiyorsak, Çarşı’nın müziği bize gelir” projesinin 23 Nisan konuğu Engin Özçelik olacak. Konser saat 18.00’da Belediye’nin Facebook hesabında yayınlanacak.

HERKES BALKONUNDAN, PENCERESİNDEN İSTİKLAL MARŞI OKUYACAK

Kutlamalar, 23 Nisan Perşembe akşamı saat 21.00’de tüm Bodrum halkının İstiklal Marşı’nı okumasıyla devam edecek. Saat 21.30’da ise Bodrum’un tanınmış müzisyenlerinden Ender Kasal, şarkılarını tüm Bodrum halkı için seslendirecek. Konser, Belediye’nin Facebook hesabından izlenebilecek.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 23 Nisan Perşembe günü Belediye Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilen şiir ve resim yarışmasında kazananlara ödüllerini de bizzat evlerine giderek teslim edecek. 

Aktur tatil sitesi