Yalıkavakspor, Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde Manisa Büyükşehir Belediyespor’a deplasmanda 24-23 mağlup oldu.
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Armada Praxis Yalıkavakspor, deplasmanda karşılaştığı Manisa Büyükşehir Belediyespor’a çekişmeli geçen maçta 24-23 mağlup oldu.
Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip etkili başladı. Rakibine karşılık vermeye çalışan Yalıkavakspor, ilk yarıyı 17-15 geride tamamladı.
İkinci yarıda savunmasını güçlendiren Bodrum temsilcisi, aradaki farkı kapatarak maça yeniden ortak oldu. Son dakikaları büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Manisa Büyükşehir Belediyespor üstünlüğünü korudu ve sahadan 24-23 galip ayrıldı.
Yalıkavakspor’da Ceylan Aydemir, attığı 8 golle takımın en skorer oyuncusu oldu. Iuliia Andriichuk 5, Edanur Burhan 4, Gülcan Tügel ise 3 gol kaydetti.
Jalisha Vera Maria Loy, Michaella Eunice Magba ve Valeriia Baranik de karşılaşmayı birer golle tamamladı.
Yalıkavakspor, tek sayı farkla kaybettiği mücadeleden puansız ayrıldı.