DOLAR
32,5548
EURO
34,8424
ALTIN
2.428,50
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
22°C
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C

Ahmet Aras’ı BOYTAV’ın bir web sitesi olmamasından dolayı eleştirdi.

Son zamanlarda ısınan Bodrum siyasetinde sular durulmuyor. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen BOYTAV Başkanı da olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı BOYTAV’ın bir web sitesi olmamasından dolayı eleştirdi.

Ahmet Aras’ı BOYTAV’ın bir web sitesi olmamasından dolayı eleştirdi.
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Son zamanlarda ısınan Bodrum siyasetinde sular durulmuyor. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen BOYTAV Başkanı da olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı BOYTAV’ın bir web sitesi olmamasından dolayı eleştirdi.

“Bodrum gibi çok değerli bir markayı tanıtmak görevindesiniz fakat daha kendinizi tanıtamıyorsunuz” diyen AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’in açıklaması şöyle;

Güzel Bodrumumuz’u tanıtmak için kurulan ve bugüne kadar yurt içi yurt dışı bir çok tanıtım faaliyetinde bulunan Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV), Bodrum Belediye Başkanı’nın başkanlığında, odalar, turizmciler ve sivil toplum örgütlerinin içinde olduğu çok değerli bir kurumdur.

BOYTAV’ın da Başkanı olan Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras, pandemi öncesinde bir çok ülkeye gidip çeşitli çalışmalar yapmıştır. BOYTAV olarak bugüne kadar bir çok fuara katılınmış ve yurt içi yurt dışı bir çok kurumla tanıtım için çalışmalar yapılmıştır.

Fakat gelin görün ki görevi sadece Bodrum’u tanıtmak olan BOYTAV’ın tüm dünyanın dijitalleştiği bir yüzyılda, kendisine ait bir web sitesi şu an için yoktur. Sayın Ahmet Aras öncesinde bir web sitesi olan BOYTAV’ın web adresine girdiğinizde çok uzun zamandır “Under Construction – Yapım Aşamasında” yazısı çıkmaktadır.

Şimdi lütfen bir düşünün; yurt içi ve yurt dışında fuarlara katılıp BOYTAV olarak çalışmalar ve görüşmeler yapıyorsunuz, görüştüğünüz kişilere Bodrum’u ve BOYTAV’ı anlatıyorsunuz. Bodrum gibi çok değerli bir markayı tanıtmak görevindesiniz fakat daha kendinizi tanıtamıyorsunuz. Çünkü ne aktif bir web siteniz var, ne de doğru dürüst faaliyet gösteren sosyal medya sayfalarınız var.

Günümüz dünyasında bir bilgiye ulaşmak internet sayesinde sadece saniyeler sürerken, tek görevi Bodrum’u tanıtmak olan BOYTAV internette yok!

Bunu hiçbir Bodrumlu kabul edemez!

Kaldı ki BOYTAV sadece bir kişinin değil, tüm Bodrum Yarımadası’nın ortak bir kurumudur. Kimsenin bu kurumu bu kadar değersizleştirmeye hakkı yoktur.

Başta BOYTAV Başkanı da olan Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras olmak üzere tüm BOYTAV yetkililerine sesleniyoruz;

Bizim ve tüm Bodrum’un kabul etmediği bu acemilikten bir an önce vazgeçin. Çok acil olarak BOYTAV’ın web sitesi ve sosyal medya hesaplarını Bodrum’a yakışır bir hale getirin. Eğer bu konuda yetersiz kaldığınızı hissedip yardıma ihtiyacınız olursa, her zaman yardıma hazırız. Çünkü amacımız Bodrum…

Bodrum Ev Emlak