DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

Aidatlar mobil ödenecek, daha hijyenik olacak!

Aidatlar mobil ödenecek, daha hijyenik olacak!
07.05.2020
394
A+
A-

Pandemi sürecinde en çok gündeme gelen konulardan biri nakit paralardan yayılabilecek virüs tehdidi. Mobil ödemeyi alternatif bir ödeme sistemi olarak sahaya çıkaran Payguru, sosyal mesafeye ve hijyene oldukça dikkat edilmesi gereken bu süreçte; derneklerden vakıflara, kooperatiflerden apartman ve site yönetimlerine kadar pek çok kurum için aidat toplamayı güvenilir hale getiriyor.

Bugün Türkiye’de birçok apartmanın aidatı elden toplanıyor. Bu durum, yaşadığımız salgın döneminde nakit paralardan yayılabilecek virüs riskini artıyor. Mobil ödemeyi alternatif bir ödeme sistemi olarak sahaya çıkaran Payguru, 800’den fazla kuruma mobil aidat hizmeti sunarak aidat toplama faaliyetlerini pratik ve hijyenik hale getiriyor.

Derneklerden vakıflara, siyasi partilerden spor kulüplerine, kooperatiflerden apartman ve site yönetimlerine kadar çeşitli işletmelerin kullanabileceği mobil aidat hizmetiyle 120 TL’ye kadar olan aidat bedeli kısa mesaj aracılığıyla kolayca toplanıyor. Kullanıcılar sadece bir telefon numarası girerek abone olabiliyor ve her ay kullanıcıların talep ettikleri miktarda ücretlendiriliyor. Mobil Aidat sitesi üzerinden sunulan raporlarla toplanan tahsilatlar ve üyeler tarafından yapılan ödemeler takip edilebiliyor.

Payguru Yönetim Kurulu Başkanı Işık Uman, “Payguru sayesinde Türkiye’de bugün itibarıyla 800’den fazla dernek ve kuruluş, üyelerinden aidatları mobil ödeme aracılığıyla tahsil ediyor. Mobil ödeme; sadece cep telefonu numaranızla, kredi kartı ya da nakite ihtiyacınız olmadan kolay ve güvenli ödeme yapabileceğiniz bir ödeme yöntemi. Koronavirüs salgınını yaşadığımız bu günlerde sosyal mesafeyi korumak adına sağlıklı bir çözüm olarak öne çıkıyor. Özellikle bu dönemde çok daha fazla tercih edildiğini görüyoruz. Sunduğu kolaylık nedeniyle önümüzdeki dönemde de kullanım trafiğinin artmasını bekliyoruz” dedi.

velux