DOLAR
32,3379
EURO
35,1346
ALTIN
2.240,65
BIST
8.716,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Yağmurlu
14°C
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çarşamba Açık
14°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
14°C
Cuma Çok Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Belli Oldu

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Belli Oldu
Bodrum Ev Emlak

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı’na Osman Gökmen atandı.

Ak Parti’de Ömer Özmen’in Aralık ayında görevini bırakmasının ardından ilçe başkanı arayışı başlamıştı. Yaklaşık bir aydan beri birçok ismin adı ilçe başkanlığı için gündeme geldi. Ömer Özmen’in görevi bırakması sonrası İlçe Başkanlığı görevini ise Özmen’in yardımcısı İlbey Koca yürütüyordu.

Yapılan değerlendirmelerin ardından Ak Parti Genel Merkezi, Osman Gökmen’i Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı olarak atadı. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’den görevlendirme yazısını alan Gökmen, Kent Haber’e yaptığı açıklamada “Memleketimiz için hayırlı olsun. Bu görevi en iyi şekilde yapmaya, bu göreve layık olmaya çalışacağım” dedi.

Osman Gökmen, 10 yıl boyunca Yalıkavak Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürülüğü, 5 yıl boyunca da Bodrum Belediyesi Sosyal İşler sorumluluğu görevini yürüttü. Belediyeden ayrıldıktan sonra bir süre MUÇEV Genel Koordinatörü olarak görev yapan Gökmen, aynı zamanda Türkiye Yelken Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi.

Kent Haber

Aktur tatil sitesi