DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C

AK Parti Bodrum ilçe başkanı Özmen görevinden istifa etti…

AK Parti Bodrum ilçe başkanı Özmen görevinden istifa etti…
Aktur tatil sitesi

İki yıldır AK Parti Bodrum İlçe Başkanlık görevini sürdüren Ömer Özmen, görevinden istifa ettiğini yazılı bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Bu akşam Bodrum İlçe Başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısında istifasını paylaşan Ömer Özmen, yönetimin içinden başkanlığa vekalet edecek bir seçimi gerçekleştirmeden süreci İl ve genel merkez kontrolüne bıraktı.

12 Aralık 2019 Tarihinde istifa ettiğini açıklayan Özmen, yazılı açıklamasının içeriğinde ağırlıkla teşekküre yer verdi. Özmen, “Öncelikle yaklaşan yeni yılınızı kutlar, 2020 yılının Bodrum‘umuza, Muğla’mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim” diyerek başladığı istifa açıklamasında bu süreçte aday olmayacağını belirterek şunları ifade etti;

“10 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşen 6. Olağan İlçe Kongremizden bu yana Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevimi yürütmekteyim. Beni bu göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘a , bir önceki Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ataş’a, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir‘e ve İl Başkanımız Sayın Kadem Mete’ye şükranlarımı sunarım.

7.Olağan Kongre Takvimi sürecimiz Kasım 2019 tarihinden itibaren devam etmektedir. Bu süreçte bildiğiniz üzere yapılması gereken İlçe Delege Seçimleri 12 Aralık 2019 tarihinde Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca ileri bir tarihe ertelenmiştir. Aynı gün 12 Aralık 2019 tarihinde İl Başkanlığımıza yazılı talebim ile yeni kongre sürecinde İlçe Başkanı görevimde devam etmeyeceğimi beyan ettim. 26 Aralık 2019 tarihinde İl Başkanlığımız ve Genel Merkezimiz ile yaptığımız istişare ile 7.Olağan İlçe Kongresi sürecinin ve yeni İlçe Yönetimi oluşturulması çalışmalarında Genel Merkezimiz çalışmalarını rahatlatmak açısından bu süreçte İlçe Başkanlığı’na Aday olmayacağımı belirtmek isterim.

Bu davada daha bir çok görevler var. Partimizin kuruluşundan bu yana hemen her kademede görev aldığım bundan önceki görevlerimde ve son bulunduğum İlçe Başkanlığı görevim benim için şereftir. İhtiyaç olduğu anda her kademede her an verilecek göreve hazır olduğum bilinmelidir.

Görev sürem boyunca; destekleri için İl Başkanımız Sayın Kadem Mete ve yönetim kuruluna ,Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Yavuz Demir ve Sayın Yelda Erol Gökcan‘a , Değerli ilçe başkanlarımıza, Bodrum Koordinatörümüz Sayın Hamza Akercan’a , İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ümmühan Toksöz‘e ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Halil Talha Ülkü ve yönetimlerine teşekkür ederim.

İlçe Kongresinden bu yana birlikte yol aldığımız yönetim kurulu üyelerime, Kadın Kolları Başkanımız Aydan Korkmaz ve yönetimine, Gençlik Kolları Başkanımız Burak Gödekmerdan ve yönetimine ve çok değerli Mahalle Başkanları ile tüm teşkilat üyelerine teşekkür ederim.

Ayrıca; Görev sürem boyunca uyum içerisinde çalıştığımız Kaymakamımız Sayın Bekir Yılmaz ‘a, değerli kurum amirlerine ve muhtarlarımıza teşekkür ederim.

Bodrum halkının yeni yılını kutlar, 2020 yılının Bodrum Halkına hayırlara vesile olmasını dilerim.”

Bodrum Ev Emlak