DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
19°C
Muğla
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
25°C

AK Parti Milletvekili Adayı Mete, Bodrum’da vatandaşların bayramını kutladı

MUĞLA (AA) – AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Bodrum’da seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunup vatandaşların bayramını kutladı.Mete, Muğla’nın ilçelerinde 14 Mayıs seçimleri için çalışmaları kapsamında Bodrum Seçim Koordinasyon…

AK Parti Milletvekili Adayı Mete, Bodrum’da vatandaşların bayramını kutladı
A+
A-
velux

MUĞLA (AA) – AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Bodrum’da seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunup vatandaşların bayramını kutladı.

Mete, Muğla’nın ilçelerinde 14 Mayıs seçimleri için çalışmaları kapsamında Bodrum Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde ilk olarak Bodrum Karslılar Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Başkan Kasım Aydın ve üyelerle bayramlaşıp sohbet eden Mete taleplerini dinledi. Mete, üyelerle sohbetinde AK Parti iktidarını kimlerin istemediğine bakıldığı zaman bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu ifade etti.

Bodrum Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Mete, Başhekim Op.Dr. Oğuz Berkan Şahin nezaretinde maske ve sosyal mesafe dikkat ederek görevliler ile tedavi gören hastaların bayramını kutladı, geçmiş olsun temennisinde bulunup şifa diledi.

Ziyarette tedavi görev bir İngiliz çiftle de yakından ilgilenen Mete, Türkiye’nin sağlık alanında en iyi ülkelerden olmasının yanında vatandaşına en ekonomik sağlık hizmetini verdiğini dile getirdi.

Hastane ziyaretinden sonra Turgutreis Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşların bayramını kutlayan Mete, SS. 64 Nolu Turgutreis Minibüs ve Otobüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şadi Karadağ ve üyelerle bayramlaşıp taleplerini dinledi.

Mete, üyelerin özellikle belediyelerden şikayetleri üzerine, “AK Parti’li belediyelerde sorun yaşamayan şoför esnafımız Muğla’da sorunlar yaşıyor çözüm üreten belediye yok.” değerlendirmesinde bulundu.

Bodrum Karadenizliler derneği Başkanı Sefer Çelik ve üyelerle dernek binasında buluşan Mete, bir süre hasbihal etti.

Mete’ye seçim çalışmasında, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Hacı Dalda, Kadın Kolları Başkanı Elmas Özsert, Gençlik Kolları Başkanı Okan Kalaman, AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Tarık Taşdemir, Bodrum SKM Başkanı Nejmettin Çiftçi ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Bodrum Ev Emlak
ETİKETLER: , , , ,