DOLAR
32,4559
EURO
34,7927
ALTIN
2.478,00
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
19°C
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Amerika’da Doğum Yapmanın Avantajları

Amerika’da Doğum Yapmanın Avantajları
A+
A-
polat-galle

Çocuklarını Amerika’da dünyaya getirerek ayrıcalıklı olmasını isteyen anne ve babaların en çok merak ettiği konular arasında Amerika’da doğum yapmak için ne gerekli olduğu sorusu vardır. Biz de bu makalemizde Amerika’da doğum yapmak isteyen annelerin merak ettiği bu konular hakkında bilgi verelim istedik.

Anne ve baba adayları doğum öncesinde Amerika’da doğum yapma konusunu araştırıyor. Nedeni ise verecekleri bu kararın çocuklarının geleceğini ne yönde etkileyeceği ile ilgili. Bu önemli karar öncesinde aklınızdaki tüm şüphelerin giderilmesi için de size rehber niteliğinde bir yazı hazırladık.

Amerika’da Doğumun Avantajları

Amerika’da doğum yapmanın en büyük avantajı çocuğunuz orada doğduğu anda Amerika vatandaşı olmasıdır. Doğumdan hemen sonrasında başvuru yaparak çocuğunuzun vatandaşlığını resmileştirebilir ve sonrasında Türkiye’ye dönebilirsiniz.

Amerika vatandaşı olan bir çocuk zamanı geldiğinde pasaportunu hemen çıkartabilir. Bu da çocuğun dünyanın herhangi bir ülkesine Amerika vatandaşı olarak gidebilme özgürlüğüne sahip olması demektir.

Amerika’da doğum vatandaşlık alındıktan sonra artık birçok alanda avantaj sağlar. Bunlardan bir tanesi de eğitim alma hakkıdır. Amerika’nın eğitim kalitesi oldukça yüksektir. İlk, orta ve yükseköğretim dahil olmak üzere tüm eğitim sürecini isterse Amerika’da devam ettirebilir.

Amerika vatandaşı olan çocuk isterse orada çalışma ve iş kurma hakkına sahip olacaktır. Her ne kadar Türk olsa da Amerikan vatandaşı olduğu için orada ticaret yapabilme ve istediği herhangi bir mülkü alabilme hakkına sahip olacaktır.

Amerika’da doğan çocuk Amerika vatandaşı olabileceği gibi isterse Türk vatandaşı da olabilir. Bu da çifte vatandaşlık kazanmasını sağlar. Çifte vatandaş olan kişiler her iki ülkenin avantajından da faydalanabilir.

Amerika’da Doğum Yapmanın Aileye Avantajları Nelerdir?

Türk vatandaşı olduğu halde çocuklarını Amerika’da doğurmak isteyen ailelerinde bundan kazancı olacaktır. Çocuğunu Amerika’da dünyaya getiren bir anne ve baba ile diğer kardeşler Amerika’da oturma izni alabilirler. Yani yeşil kart alarak Amerika’da yaşama hakkına sahip olacaklardır. Ancak bu haktan yararlanabilmek için çocuğun 21 yaşını doldurmuş ve Amerika’da yaşıyor olması gerekir.

Amerika’da en iyi doğum şartlarını araştırmak ve detaylı bilgi almak istediğinizde bizimle https://www.amerikadadogum.com.tr/adresi üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Bodrum Ev Emlak