DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
19°C
Muğla
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
25°C

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’den Bodrum’a Teşekkür Ziyareti

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’den Bodrum’a Teşekkür Ziyareti
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’den Bodrum’a Teşekkür Ziyareti

Hatay’ın Arsuz ilçesinde meydana gelen deprem felaketinin ardından Bodrum Belediyesi ve çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından sağlanan destek ve yardımlar nedeniyle teşekkür amacıyla Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Bodrum’a ziyarette bulundu.

Fotoğraf / Anter Haber

Belediye Başkanı Asaf Güven’i Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve meclis üyeleri Belediye Meydanı’nda karşıladı.

Arsuz Belediye Başkanı Güven, Arsuz’dan getirdiği özel bir anıtı Bodrum Belediyesi’ne hediye etti. Bu anıt, üzerinde “6 Şubat depreminde ilk ışık ilk umut olan Bodrum Halkına sonsuz teşekkürler” yazan bir mesaj taşıyor. Ayrıca, Hitit Kralı’nın seferlerini anlatan bir heykel de Bodrum Halkı’na armağan edildi.

Başkan Güven, Bodrum halkına desteklerinden dolayı teşekkür ederek,  kurulan dayanışma köprüsünü güçlendirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Bodrum Belediye Başkanı Aras ise Bodrum’un, Arsuz’un yanında olduğunu ve felaketin ilk gününden itibaren yardım ve destek sunmak için çalıştıklarını belirti. Arama kurtarmadan konteynır kent kurmaya kadar elimizden ne geliyorsa yaptık yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Arsuz’daki deprem felaketinde 159 kişi hayatını kaybetmiş ve yüzlerce bina yıkılmıştı. Bodrum Belediyesi ve diğer yardım kuruluşları, deprem sonrası acil yardım ve destek faaliyetleri yürüterek Arsuz’a yardım eli uzatmıştı.

Bodrum Ev Emlak