DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

Banyonuzu yenilemek için 4 güzel fikir!

Banyonuzu yenilemek için 4 güzel fikir!
31.07.2021
792
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Banyonuzu birkaç küçük yenilikle yeniden yaratabileceğinizi biliyor musunuz? Banyo dekorasyonunu değiştirmek aslında çok kolay! İster büyük ister küçük bir banyoya sahip olun, bu 4 güzel fikirle banyonuza bambaşka bir hava katabilirsiniz. İşte kolaylıkla uygulayabileceğiniz ve daha çok vakit geçirmek isteyeceğiniz banyolar için 4 güzel fikir…

1- Aydınlatmayı değiştirin

Doğru bir aydınlatma sistemi kullanmak oldukça önemli. Genel ışıklandırma için duvar veya tavan apliklerinin yerine modern avizeleri tercih edebilirsiniz. Böylelikle banyo dekorasyonunda fark yaratacağınızdan şüpheniz olmasın. Banyonuzun yeterince aydınlık olmadığını düşünüyorsanız banyo aplikleri ve spot ışıkları tercih edebilirsiniz.

 

Banyonuzu yenilemek için 4 güzel fikir!

2- Banyo için üretilen duvar kâğıtlarını deneyin

Banyo duvar ve zeminlerinde genellikle kullanımı ve temizliği daha kolay olduğu için fayanslar tercih ediliyor. Ancak banyo zemininde olduğu gibi duvarlarda da fayans tek seçenek değil. Son yıllarda banyolar için özel üretilen su geçirmez duvar kâğıtları oldukça şık bir dekorasyon elde etmenizi sağlayacaktır.

 

Banyonuzu yenilemek için 4 güzel fikir!

3- Aksesuar ekleyin

Banyonuzda dekorasyonu yenilerken banyo paspasını, havluları ve varsa duş perdesini değiştirebilirsiniz. Tarzınızı yansıtan aksesuarlara banyonuzda da mutlaka yer vermelisiniz. Kavanoz, mumluk ya da dekoratif objeler kullanabilirsiniz. Aynı zamanda saksı bitkileriyle daha ferah bir görüntü elde edebilirsiniz. Ancak bunların az güneş ışığıyla yaşayabilen bitkiler olmasına dikkat edin.

Banyonuzu yenilemek için 4 güzel fikir!

4- Depolama alanlarınızı yenileyin

Depolama alanlarınızı seçerken, estetik olmasına özen göstermelisiniz. Banyo dolabı, sepetler ya da açık raflı dolap ünitelerini tercih edebilirsiniz. Burada bir diğer unsur da eşyalarınızın düzenli görünmesi. Bu nedenle de depolama alanlarınızın estetik olduğu kadar kullanışlı olduğundan da emin olmalısınız.