DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Bitezliler İsyanda

Bitezliler İsyanda
Aktur tatil sitesi

Bodrum’un Bitez mahallesinde alt yapı çalışmaları vatandaşı ve esnafı isyan ettirdi. Bodrum İyi Parti İlçe Başkanı Nevzat kanber vatandaş ve esnaf ile konuştu, Bitez’in aylardan yaşadığı sıkıntıyı kaleme aldı

ANTERHABER – Kanber yaptığı açıklamada “Biz iktidar da olanların yanlışını söylemezsek, dost, arkadaş olamayız. Herşeye evet deyip, alkışlayanlardan da olamayız. Hata varsa söylemek zorundayız” dedi.

Bitezliler İsyanda

45 GÜNDE BİTECEK İŞ 5 AYA UZADI

Nevzat Kanber açıklamasının devamında “Bodrum Belediye başkanımız iyi niyetle bu imalatı yaparken elbet bizlerde sevinerek kendisine teşekkür ettik. Yine aynı noktadayız. Teşekkür ederiz. Bitez büyük bir sıkıntıdan kurtulacak.Fakat bize göre çift vardiya sistemiyle 45 günde bitebilecek bir imalat maalesef bugün itibariyle 5 aya doğru yaklaşmakta.. Sorunun nereden kaynaklandığını biz bilsek de vatandaşlarımız ve özellikle esnafımız son derece mağdur olmuştur” dedi.

Bitezliler İsyanda

BU İŞ KURUMLARIN KEYFİNE BIRAKILMAMALIYDI, ESNAF SİFTAHSIZ DÜKKAN KAPADI

Kanber “ Mağduriyetin süresi uzamış, esnaf borcunu ödeyemez hale gelmiştir. Bu işi kurumların keyfiyetine bırakmamalıydık. . Yol üzerindeki esnafımız neredeyse 4 aydır siftahsız dükkan kapatacak haldedir. Bu imalatın hızlı şekilde kurumlar arası koordine edilmesi gerekirken, koordinasyonsuzluk esnafımızı ve vatandaşımızı mağdur etmiştir. Kusura bakmayın ama çalışan ekipler saat 17.00 ‘ı iple çekiyor.. Kurumların biri gelip, biri gidiyor.. Belediye başkanımızdan bir an önce bir dokunuş bekliyoruz. Esnafımız neredeyse eylem yapacak hale gelmiştir.Ayrıca bir mühendislik hatası da kulağımıza gelen haberler arasında inşallah doğru değildir.Buradan yine uyarı görevimizi yapıyoruz. Esnafımızın ve Bitez Halkının dayanacak gücü kalmamıştır. Sorunun ivedi şekilde çözümü noktasında kurumları göreve davet ediyoruz.