DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
21°C

Bodrum Bahçeşehir & Uğur Eğitim Kurumları Sınav Grubu Öğrencilerini Unutmadı

Bodrum Bahçeşehir & Uğur Eğitim Kurumları Sınav Grubu Öğrencilerini Unutmadı
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Bodrum Bahçeşehir Koleji, pandemi sürecinde Bodrum’daki tüm 8. Sınıf öğrencilerinin katılabileceği online derslerin sonuna geldi. Bodrum Uğur Anadolu Lisesi ise 12. Sınıf için online YKS destek programına yoğun bir tempoyla devam ediyor.

29 Nisan’da başlayan canlı derslere Bodrum’dan çok sayıda öğrenci yararlandı. Bir buçuk aydır süren program ile LGS ve YKS öğrencilerinin sınav hazırlıklarına destek sağlandı.

20 Haziran’da gerçekleşecek Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve 27-28 Haziran’da yapılacak Yükseköğretim Kurumu Sınavı (YKS) hazırlıklarına yönelik olarak 1. Dönem konularının tekrarı, uzman eğitim kadrosu tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilirken; eğitime katılan öğrenciler, online soru tekrarının kendileri için fırsat olduğunu ve süreçten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Bodrum Bahçeşehir & Uğur Eğitim Kurumları Kurucusu Selçuk Haşar;  “Bodrum’da yaşayan sınav grubu öğrencilerine yönelik 29 Nisan’da başladığımız online özet derslerimiz ve soru çözümlerimiz 8. Sınıf öğrencilerimiz için 5 Haziran itibariyle sona erdi. Bodrum Uğur Anadolu Lisesi ise YKS destek programını 12 Haziran Cuma gününe dek sürdürecek. Öğrencilerin bu sürecin sonunda emeklerinin karşılığını görmeleri ve gelecekle ilgili hedeflerine yönelik bir adım daha atmaları en büyük arzumuzdur. Online derslerimizi yürüten öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tüm öğrencilerin emeklerinin karşılığını görecekleri, başarılı bir sınav süreci geçirmelerini diliyoruz.” şeklinde konuşarak; tüm öğrencilere başarılar diledi.

Bodrum Ev Emlak