DOLAR
46,2647
EURO
53,5460
ALTIN
6.212,95
BIST
13.900,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
30°C
Muğla
30°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
31°C
Polat su reklam

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’den Ankara Ziyareti

Bodrum Belediyesi’nin borç yükünü hafifletmek amacıyla Başkan Mandalinci, Bakan Şimşek’e raporlar sunarak mahsuplaşma önerisinde bulundu. Görüşme, sıcak bir atmosferde gerçekleşti.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’den Ankara Ziyareti
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’den Ankara Ziyareti

Bodrum Haber
Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile bir araya geldi. Görüşmede, belediyenin SGK ve vergi borçlarının çözümüne dair öneriler masaya yatırıldı.

Başkan Mandalinci: “Bakanımıza destekleri için teşekkür ederim.”

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i bakanlıkta ziyaret ederek, belediyenin biriken SGK ve vergi borçlarının çözümü için görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette, borçların mahsuplaşma yöntemiyle ödenmesine ilişkin hazırlanan raporlar Bakan Şimşek’e sunuldu.

Toplantının ardından açıklama yapan Başkan Mandalinci, “Belediyemizin borç yükünü hafifletebilmek adına önemli bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanımızın önerilerini dikkatle dinledik. Nazik ev sahipliği ve Bodrum’a duyduğu hassasiyet için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Bakan Şimşek’in, sorunların çözümü için sıcak bir yaklaşım sergilediğini belirten Başkan Mandalinci, bu ziyaretin Bodrum’un gelişimi ve ihtiyaçlarının karşılanmasında kritik bir adım olduğunu ifade etti.

Kaynak: Bodrum Belediyesi Basın Bürosu

TED Kolej