DOLAR
32,3865
EURO
35,0590
ALTIN
2.326,65
BIST
9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Bodrum Güzel Deniziyle Gerçekten El Yakıyor Mu?

Bodrum Güzel Deniziyle Gerçekten El Yakıyor Mu?
A+
A-
polat-galle

Bodrumun denizi nasıl  ? Ülkemizin nadide bir köşesi olan Bodrum yerli ve yabancı turistlerin tatil beldelerinin başında geliyor. Berrak deniz ve güzel kumsallarıyla içimizi ısıtan gece hayatı ve huzurlu kumsallarıyla her zaman tatil için tercih edilen beldemiz olmuştur.

Gece hayatı ve sürekli devam eden eğlenceli aktiviteleri sayesinde yaz aylarında insanların tatilini geçirdiği yerlerin başında geliyor. Pandemi sürecinde yabancı turist gelmemesine rağmen popülerliğini koruyan Bodrum, yerli turistlerin yoğun ilgisini görüyor. Haberlerde her gün kendine yer bulan Bodrum’la ilgili en çok konuşulan şezlong fiyatları oldu. Haberlerde anlatılan abartılı fiyatlar yüzünden tatil düşüncesinden vaz geçtiğinizi düşünüyorum. Açıklana fiyatlar içine su serpecek ve güzel kumsallarıyla sizin için bodrum plajları giriş fiyatlarından  bahsedeceğim.

Gayet aile ve bütçe dostu olan ilk mekanımız Maki Beach. Mekanda hamburger ve kola ortalama 30 TL. İstanbul’da bile güzel bir hamburgeri yiyemeyeceğinizi düşünürsek tatil için ucuz olan mekanımız oldukça huzur dolu. Parti verilmeyen ve sürekli hafif müzik çalan işletme ailelere ve huzur arayan turistlere en uygun mekan. Maki otelde kalan müşterilerinden 120 TL olan giriş ücretini almayan mekan ucuz ve huzurlu tatilin Bodrum’daki adresi.

Biraz daha parayı gözden çıkarıp rahat bir tatil istiyorsanız size No:81 Beach’i öneririm. Diğer plajlar gibi iç içe geçmiş olmayan ferah mekanda ortalama bir yemek 120 TL civarında. Genelde ünlü isimlerin tercihi olan No:81 Beach’e giril 150 TL dir.

Para sizin için önemli değilse size Hilton Bodrum Turkbuku Resort & Beach’i öneririm. Giriş ücretinin 300 TL olduğu mekanda arkanız yemyeşil bir orman ve önünüzde sonsuzluğa ulaşan mavi bir denizle huzur bulabilirsiniz. Genellikle iş adamlarının tercihi olan işletmede ortalama bir yemeğin fiyatı 150-1000 TL arasındadır.

Aktur tatil sitesi