DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

Bodrum’a yılbaşı akını… Oturacak yer kalmadı

Yeni yıl tatili için Muğla’nın Bodrum ilçesine gelmeye başlayan yerli ve yabancı turistler, bugün güneşli ve güzel bir günle karşılaştı. Kalabalık nedeniyle sahillerdeki kafeteryalar doldu, turistler bol bol denize girdi.

Bodrum’a yılbaşı akını… Oturacak yer kalmadı
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yeni yıla az bir zaman kala yine büyük şehirlerden akın akın gelmeye başlandı. Başta İstanbul, Ankara İzmir ve Bursa olmak üzere bugün erken saatlerden itibaren yola çıkanlar öğle saatlerinde Bodrum’a ulaştı.

Kaynak : Sözcü

Bodrum’a erken gelenler 20 derece hava sıcaklığı 19 derece deniz suyu sıcaklığı ile karşılaşınca bol bol denize girdi, sahildeki kafeteryalarda da oturacak yer kalmadı.

Bodrum'a yılbaşı akını... Oturacak yer kalmadı

Bodrum’un Kumbahçe Mahallesi’nde ve Paşa tarlası sahilinde denize girenler dakikalarca sudan çıkmadı, bol bol güneşlendi.

Denize girenler arasında bulunan Rukiye Güneş “Bugün hava yazdan kalma bir hava var. Bodrum’da yaşıyoruz ve yeni yılı güzel ve güneşli bir günle karşılayacağız. Yeni yılda insanların ekonomik olarak rahatlayacağı güzel ve rahat bir günler diliyorum, umutsuz olmak istemiyorum” dedi.

Bodrum'a yılbaşı akını... Oturacak yer kalmadı

YENİ YIL TATİLİ İÇİN GELENLER PİŞMAN OLMADI

Bodrum sahilinde güneşlenen ve denize giren Rukiye Tuna ise “Her yıl Kasım ayında İstanbul’a giderdik. Ancak bu havaların güzelliği nedeniyle İstanbul’a gitmekten vazgeçtik. Çünkü nasıl olsa geri gelecektik. Kış ortasında yazı yaşıyoruz Bodrum’a gelenler de pişman olmadı. Bugün her yer sahillerde kafeteryalar doldu Bol bol denize girenler oldu” ifadesini kullandı.

Bodrum'a yılbaşı akını... Oturacak yer kalmadı

AKIN AKIN BODRUM’A GELMEYE BAŞLADILAR, HER ARAÇ DİDİK DİDİK ARANDI

Yeni yıl tatilini geçirmek için Bodrum’a gelenler kontrol noktalarında didik didik arandı.

Muğla Valiliği’nin talimatı ile Bodrum’a 5 kilometre mesafedeki Torba Polis Kontrol Noktası ile 15 kilometre uzaklıktaki Güvercinlik Jandarma Kontrol Noktasında araçlar tek tek arandı.

Bodrum'a yılbaşı akını... Oturacak yer kalmadı

Özellikle Torbadaki arama noktasında polise ait patlayıcı arama köpeği Pedi bomba araması yaptı.

Bütün araçlar tek tek durduruldu, kimlik kontrolü yapıldı. Bodrum’da denizden havadan karadan güvenlik önlemleri arttırıldı.

Bodrum'a yılbaşı akını... Oturacak yer kalmadı

Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: , , , ,