DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
24°C

Bodrum’da babalar ile çocukları kampta ağırlandı

MUĞLA (AA) – Muğla’nın Bodrum ilçesinde “Babalar Günü” dolayısıyla 27 baba ve 32 çocuk kampta konuk edildi.Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Garaova Tarım Park’ta gerçekleşen etkinlikte, çocuklar babalarıyla çadırlarını kur…

Bodrum’da babalar ile çocukları kampta ağırlandı
A+
A-
polat-galle

MUĞLA (AA) – Muğla’nın Bodrum ilçesinde “Babalar Günü” dolayısıyla 27 baba ve 32 çocuk kampta konuk edildi.

Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Garaova Tarım Park’ta gerçekleşen etkinlikte, çocuklar babalarıyla çadırlarını kurduktan sonra parkta bulunan Yörük çadırında bir araya geldi.

Çeşitli etkinliklerin yapıldığı kampta yarışmalar da düzenlenirken koordinasyon, konsantrasyon, odaklanma, zamanlama, iletişim gerektiren ve ekip ruhunu güçlendiren oyunlar oynandı.

Babalar ve çocuklar bilye, denge oyunları, kelime avı gibi oyunlar ile eğlenirken A4 kağıtlardan en yüksek kuleyi yapmak için yarışan takımlar renkli görüntüler oluşturdu. Babalar Kampı katılımcıları, açık hava sinema keyfi ile günü tamamladı.

Kampın ikinci gününe Etrim Kale Dağı eteklerinde yürüyüş ile başlayan kamp katılımcıları, denge ve konsantrasyona yönelik takım oyunlarına devam etti. Çocuklar ve babalar, daha sonra çiçek dikim etkinliğine katıldı.

Günün son etkinliğinde ise katılımcılar, su oyunları oynarken kendilerine dağıtılan su tabancaları ile su savaşı yaparken çocuklar kadar babalar da büyük heyecan yaşadı.

Kampı ziyaret eden Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz, tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.

polat-galle
ETİKETLER: , ,