DOLAR
32,3195
EURO
35,0491
ALTIN
2.308,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Bodrum’da Bir Yaz Rüyası Yaşamak

Bodrum’da Bir Yaz Rüyası Yaşamak
Bodrum Ev Emlak

Bodrum’da Bir Yaz Rüyası Yaşamak

Muğla iline bağlı olan 13 ilçeden biri olan Bodrum, ülkemizin en gözde tatil beldelerinden biri olarak yabancı turistlerin de tatil için sıklıkla tercih ettiği tatil merkezlerinden birisi olmuştur. Masmavi denizinin ve yemyeşil doğasının yanı sıra bembeyaz kireç kaplı evlerin bulunduğu sokakları da Bodrum’a masalsı bir güzellik katmıştır. Bodrum otelleri de Bodrum’da eşsiz bir tatil yaşamak için tüm olanaklara sahip tesislerden oluşmaktadır. Her yaz yerli ve yabancı turistlerle dolup taşan bodrum otellerinde doluluk oranına takılmadan istediğiniz oda için rezervasyon yapmak kimi zaman zor olabilmektedir. Hem yılın en uygun fiyatlarıyla rezervasyon yaptırmak hem de otellerin doluluk oranına takılmamak için Bodrum erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Erken rezervasyon fırsatları ile en iyi Bodrum otelleri sizlere kapılarını %50’ye varan indirimlerle açarken hem de önceden tatil için yerinizi ayırtmanın rahatlığını yaşarsınız. Tatil denilince ilk akla gelen yer olan ve “ Ebedi Mavilikler Ülkesi “ olarak anılan Bodrum’da hiç bitmesini istemeyeceğiniz benzersiz bir yaz tatiline adım atabilirsiniz. Birbirinden renkli plajlarıyla Bodrum’da deniz, kum ve güneş üçlüsüne kendinizi bırakabilirsiniz.

Bodrum Otel Fiyatları

Bodrum gibi bir tatil cennetinde elbette ki sayısız otel seçeneği de bulunmaktadır. Zengin otel seçenekleri ile her bütçeye hitap edebilecek bir oteli Bodrum’da bulabilmek mümkün. Üstelik kampanya ve indirimler de Bodrum otel fiyatlarını çok daha cazip oranlarda tatil severlere sunabiliyor.

Bodrum Balayı Otelleri

Kuşkusuz ki Bodrum son derece romantik bir atmosfer ile eşsiz balayı rotalarından da bir tanesi olma özelliğine sahiptir. Bodrum’un masalsı güzellikleri ve eğlenceli sosyal hayatı içerisinde hem romantik hem de eğlence dolu bir balayı tatilini en iyi şekilde yaşayabilirsiniz. Bodrum’da yer alan balayı konseptine sahip Bodrum balayı otelleri ile hayallerinizi süsleyen bir balayı tatiline adım atabilirsiniz.

Su Kaydıraklı Bodrum Otelleri

Bodrum’da yer alan sayısız otel seçenekleri arasında aqua parklı oteller de bulunmaktadır. Bu büyük kaydıraklı yüzme havuzlarına sahip otellerde konaklamanız boyunca havuz keyfini en eğlenceli şekilde doyasıya yaşayabilirsiniz. Çocuklar ve yetişkinler için ayrı havuzların da olabildiği bu oteller de tatilin keyfini ailece çıkartabilirsiniz.

Erken Rezervasyon Fırsatlarıyla Bodrum Otelleri

Bodrum otellerinde rezervasyon yaptırmak için en iyi dönem elbette ki erken rezervasyon dönemidir. Bodrum otelleri rezervasyon için erken rezervasyon dönemi ile %50’ye varan yılın en yüksek indirim oranlarını tatil severlerle buluşturabilmektedir. Tatilinizi çok ekonomik fiyatlara yaşayabileceğiniz erken rezervasyon döneminde dilediğiniz oteldeki dilediğiniz oda tipinde rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Touristica ile birbirinden konforlu Bodrum otellerinde erken rezervasyon indirimlerine ek olarak birçok kampanya ve fırsattan da yararlanabilirsiniz. Cazip ödeme koşulları ve uygun fiyatlarla bütün aile tatilin keyfini Touristica’nın fırsatlarıyla Bodrum otellerinde doyasıya yaşayabilirsiniz.