DOLAR
43,3468
EURO
50,9420
ALTIN
6.896,30
BIST
12.851,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
9°C
Muğla
9°C
Açık
Çarşamba Çok Bulutlu
8°C
Perşembe Yağmurlu
9°C
Cuma Yağmurlu
10°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
12°C
Velux reklam görseli

Bodrum’da çamurlu yağış nedeniyle oto yıkamacılarda yoğunluk yaşandı

Bodrum’da çamurlu yağış nedeniyle oto yıkamacılarda yoğunluk yaşandı
A+
A-
TED Kolej

Muğla’nın Bodrum ilçesinde çamurlu yağış sonrası araçlarını temizletmek isteyenler, oto yıkamacılarda yoğunluk oluşturdu.

İlçede yağış, Afrika üzerinden gelen tozla birleşince araçların üstü çamurla kaplandı. Araçlarını yıkatmak isteyenler, yıkamacılarda ve akaryakıt istasyonlarının araç yıkama kısımlarındaki hareketliği artırdı.

Oto yıkamacı Enver Ezer, AA muhabirine, dün ve bugün çamurlu yağışın etkili olduğu söyledi.

Çamurlu yağış sonrası işlerinin arttığını ve yetiştirmeye çalıştıklarını anlatan Ezer, “Bu gece tekrar yağacak diyorlar. Biz de müşterilerimize ‘Gece tekrar çamur yağacak” diye söylüyoruz ama yine de yıkatmak istiyorlar. Kirli kirli dolaşmak istemiyorlar. ‘Yarın bir daha yıkatırız’ diyorlar.” ifadelerini kullandı.

Oto yıkamacıda çalışan Yunus Emre Yüksel, çamurlu yağış sonrası araç yıkatmaya talebin arttığını dile getirdi.

Yeniden çamurlu yağış beklendiğini belirten Yüksel, “Müşterimizin çoğu da yeni yıkatmıştı. Araçlarını tekrar getiriyorlar.” dedi.

Oto yıkamacılarda birkaç gün daha yoğunluk yaşanması beklenilen ilçede, bazı sürücüler araçlarını yıkatmak için sıra bekledi.

Aracını yıkatan Emre Çelikkan, aracındaki çamur tabakasını gördüğünde çok şaşırdığını anlattı.

Sıra bekleyen Ferdi Uzay, “Yoğunluk olduğu için bekliyoruz. Bir gün öncesinde temizlemiştik.” diye konuştu.

Aktur Arasta reklam afişi