DOLAR
32,5225
EURO
34,9664
ALTIN
2.434,64
BIST
9.783,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Bodrum’da kamu mallarının satış pankartlarını zabıta topladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanarak Bodrum Antik Tiyatro ve kentin çeşitli yerlerine asılan 5 adet hazine arazisinin satışa çıkarıldığını belirten pankartlar zabıta ekipleri tarafından izinsiz asıldığı ve çevre kirliliğine neden olduğu için toplandı.

Bodrum’da kamu mallarının satış pankartlarını zabıta topladı
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Kaynak: Sözcü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve hazine arazilerinin satışa çıkarıldığını duyuran pankartların 2 bin 500 yıllık Antik Tiyatro’nun girişine ve Bodrum caddelerine asılmasının ardından zabıta ekipleri pankartları topladı.

Üzerinde “Bodrum Göl ve Konacık’ta 5 Muhtelif Arsa, 6.068.964 TL’den başlayan fiyatlarla açık artırma ile 8 Temmuz 2021 tarihinde satışa sunuluyor” yazılı pankartlar Bodrum Belediyesi’ne ait sosyal medyadan “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, yol kenarlarına gelişigüzel izinsiz asılan ve görüntü kirliliğine neden olan pankartları topladı” açıklaması ile paylaşıldı.

Bodrum’da kamu mallarının satış pankartlarını zabıta topladı

“AKLIMIZA ZÜĞÜRT AĞA FİLMİNDEKİ HİKAYEYİ GETİRDİLER”

Bodrum İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber yaptığı açıklamada “Aklımıza Şener Şen’in Züğürt Ağa filmindeki hikaye geliyor. Şimdi soruyorum Antik Tiyatro, Bodrum Kalesi ve dünyanın yedi harikasından biri olan Mausoleum’um satışı ne zaman olacak?  Aylardır Bodrum altyapısının daha fazla yapılaşmayı ve daha fazla nüfusu kaldırmayacağını dillendirirken Konacık ve Göl’de başkaca kamu idaresi mallarının satışa çıkarıldığını bu afiş ile öğrenmiş olduk. Kamu idaresi malları satışında değil de, bilimde, teknolojide, üretimde, eğitimde, refahta rekora koşuyor olsaydık. Mesela ithalatta değil de ihracatta o rekorları kırsaydık keşke” dedi.

PATRON ÇILDIRDI ARKADAŞLAR

Kanber açıklamasının devamında ise “Kontrolsüzce yapılan kamu idaresi taşınmaz satışları yönetim yoksunluğunu ortaya koymaktadır ve mevcut iktidarın bu saatten sonra ülkemize hiçbir fayda sağlayamacağı da aşikardır. Daha açık ifadeyle “Patron çıldırdı” Arkadaşlar! Su alan geminin malları sudan ucuz fiyatlarla satılmaya başlandıysa o gemiyi sağ salim güvenli limana ulaştırmak da Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde partimizin boynunun borcudur” ifadelerini kullandı.

Bodrum Ev Emlak