DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Bodrum’da müzik öğretmenlerinden 19 Mayıs’a özel klip

Bodrum’da müzik öğretmenlerinden 19 Mayıs’a özel klip

MUĞLA (AA) – Muğla’nın Bodrum ilçesinde, müzik öğretmeninin bestelediği 19 Mayıs marşı video klip haline getirildi.

Kerem Aydınlar Ortaokulu Müzik Öğretmeni Hüseyin Turgay Kutluğ, 19 Mayıs’a özel marş besteledi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evden çıkmadan bestelenen marş, ilçede farklı okullarda görevli 8 müzik öğretmenince seslendirildi. Ev ve bahçe ortamında çekilen video, daha sonra klip haline getirildi.

Marşın söz ve müziğini yapan Kutluğ, yaptığı açıklamada, Covid-19 salgının dünyayı ve Türkiyeyi olumsuz etkilediğini söyledi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı evde kalsalar bile coşkuyla yaşamak ve yaşatmak amacıyla marşı bestelediğini ifade eden Kutluğ, “Marşımızı seslendirdik ve özellikle Atatürk’ün İstanbul’dan Samsun’a doğru yola çıktığı 16 Mayıs günü yayınlamak istedik. Tüm halkımızın bayramı şimdiden kutlu olsun. Ses ve görüntü kayıtlarını evden çıkmadan cep telefonuyla yaptık.” dedi.

velux