DOLAR
32,3653
EURO
34,9637
ALTIN
2.325,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Bodrum’da öğrenciler ve aileleri yunuslarla eğlendi

Bodrum’da öğrenciler ve aileleri yunuslarla eğlendi
Aktur tatil sitesi

Bodrum'da öğrenciler ve aileleri yunuslarla eğlendi

MUĞLA (AA) – Bodrum ilçesindeki yunus gösteri merkezinde, ara tatil dolayısıyla öğrenci ve ailelerine yönelik gösteri etkinliği düzenlendi.

Güvercinlik Mahallesi’nde faaliyet gösteren merkezde düzenlenen ücretsiz etkinliğe, Bodrum ve çevre ilçelerden çok sayıda öğrenci ve velisi katıldı. Etkinlikte iki yunus, eğitmenleri eşliğinde çeşitli gösteriler yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren gösterilerde öğrenciler ve aileleri keyifli dakikalar yaşadı.

Bodrum Yunus Parkı İşletmecisi İsmet Parmak, gazetecilere yaptığı açıklamada, ara tatil dolayısıyla öğrencilere değişik bir gün yaşatmak ve kültürel etkinliklere dahil olmak istediklerini söyledi.

Etkinliğe 500’e yakın öğrenci ve velinin destek verdiğini ifade eden Parmak, “Çocukların sevinçlerini ve mutluluklarını görünce bizde çok mutlu olduk. Onlarla güzel bir gün geçiriyoruz. Tamamen ücretsiz bir etkinlik yaptık. Şovumuzda oldukça ilgi gördü, izdiham yaşandı.” diye konuştu.

Yunus parka ilk kez geldiğini belirten öğrenci velisi Nükhet Özgen ise gösterileri mutluluk ve şaşkınlıkla izlediklerini ve çok keyif aldıklarını söyledi.

Yunus gösterisini izleyenlerden 5’inci sınıf öğrencisi Birey Demir Bitnel de haha önce de yunus gördüğünü belirterek, “Onlar oldukça titiz hayvanlar. Yunuslara zarar verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Onları çok seviyorum.” ifadesini kullandı.

Aktur tatil sitesi