DOLAR
32,3160
EURO
35,0944
ALTIN
2.294,93
BIST
9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Bodrum’da öğrencilere görüntülü akademik danışmanlık

Bodrum’da öğrencilere görüntülü akademik danışmanlık
velux

MUĞLA (AA) – Bodrum ilçesinde yeni tip koronavirüs nedeniyle evlerinde uzaktan eğitimlerine devam eden öğrencilere aynı zamanda görüntülü olarak akademik danışmanlık da veriliyor. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz, yaptığı açıklamada, Türkiye’de ve dünyada sosyal izolasyonun zorunlu hale geldiği, yüz yüze etkileşimin sınırlandığı dönemde, Bodrum eğitim ailesi olarak yarınların teminatı çocuklar için çalışmalara devam ettiklerini kaydetti.

Zor dönemi insanların birbirine kenetlenerek ve üretmeye devam ederek atlatacağına değinen Korkmaz, şunları ifade etti:

“Şartlar ne olursa olsun birlikte hareket ettiğimiz sürece her zorluğun üstesinden gelebiliriz. Her zaman öğrencilerimizin yanındayız. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak süreci etkin ve verimli bir şekilde değerlendirmek üzere akademik danışmanlık projesi sürerken, öğrencilerimizle görüntülü görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu sayede öğrencilerimize ihtiyaç duydukları her anda yanlarında olduğumuzu göstererek, onlara rehber olmaya devam ediyoruz. Bu zor günlerde gönüllü olarak görüntülü görüşme yapan ve çalışmalara destek veren kıymetli öğretmenlerimize çok teşekkür ederim.”

Aktur tatil sitesi