DOLAR
32,3487
EURO
35,0455
ALTIN
2.324,29
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Bodrum’da yüzerken hayatını kaybetti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatilini geçiren Ankara ‘nın Çankaya ilçesi eski Belediye Başkanı Doğan Taşdelen bugün sabah saatlerinde yüzerken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Bodrum’da yüzerken hayatını kaybetti
polat-galle

CHP Çankaya Belediyesi Başkanı Doğan Taşdelen yüzerken hayatını kaybetti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatilini geçiren Ankara ‘nın Çankaya ilçesi eski Belediye Başkanı Doğan Taşdelen bugün sabah saatlerinde yüzerken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Anterhaber/Yaşar Anter

Ankara’nın Çankaya Belediye Başkanı CHP’li Alper Taşdelen’in babası eski Çankaya Belediye Başkanı CHP’li Doğan Taşdelen bu sabah 08.30 sıralarında tatilini geçirdiği Bodrum’ un Yalıkavak Mahallesi’nde yüzerken aniden fenalaştı. Vatandaşların yardımı ile sahile çıkarılan ve kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Taşdelen’e ilk müdahaleyi sahilde ve tatilde bulunan bir doktor yaptı, ardından çağrılan ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılan Taşdelen bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BUGÜN AKŞAM ANKARA’YA GÖNDERECEĞİZ

CHP İlçe Başkanı Halil Karahan hastanede Taşdelen ailesinin yanında bulunduğunu belirterek “Sabah yüzerken aniden fenalaşmış sahile çıkarmışlar, bir doktor vatandaş müdahale etmiş ve ambulans ile buraya getirildi. Ancak kurtarılamadı. Oğlu CHP İlçe Başkanı Alper Taşdelen Bodrum7a gelmek üzere yola çıktı. Savcının otopsisinden sonra bu akşam saat 22.40 uçağı ile Ankara’ya götürülmesi ve defnedilmesi için gerekli işlemleri yapmaya çalışıyoruz. Belki otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilmeyecek. Ona savcı bey karar verecek. Acımız büyük” dedi.

Doğan Taşdelen, 1989-1999 yılları arasında Çankaya Belediye Başkanlığı yapmıştı. Taşdelen, DSP’den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının yanı sıra, Bülent Ecevit’in başbakanlığı döneminde Başbakanlık Müşavirliği görevinde de bulunmuştu.

Aktur tatil sitesi