DOLAR
32,3195
EURO
35,0491
ALTIN
2.308,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Bodrum’da Zafer Bayramı’nda yüzlerce kişi “Zeybek” oynayacak

30 Ağustos Zafer Bayramı için Turgutreis Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilecek zeybek ve harmandalı gösterisine hazırlık çalışmaları başladı.

Bodrum’da Zafer Bayramı’nda yüzlerce kişi “Zeybek” oynayacak
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü destekleriyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Turgutreis Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilecek zeybek ve harmandalı gösterisi için Şevket Sabancı Parkı’nda başlayan provalar vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Bodrum Halk Oyunları Gençlik Spor Derneği’nin öncülüğünde gerçekleştirilecek etkinlik üzerine konuşan Dernek Kurucusu Kayhan Gürsoy, etkinliğin amacının hem 30 Ağustos Zafer Bayramı’na yakışır bir gösteri düzenlemek hem de vatandaşlara yöresel danslarımızı sevdirmek olduğunu ifade etti. Gürsoy, “Halkımızın bu projeye göstermiş olduğu ilgiden çok memnunum. Bizlerle birlikte yöresel halk oyunlarımızı oynamak isteyenler için haftada 3 gün Şevket Sabancı Parkı’nda olacağız. Bodrum Belediyesi’ne de etkinliğe katkılarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

29 Ağustos tarihinde Turgutreis Atatürk Meydanı’nda yapılacak toplu gösteri için başlayan provalar, gösteri tarihine kadar her salı, perşembe ve cumartesi günleri 18.00-20.00 saatleri arasında devam edecek.

Kaynak Anterhaber.com

Bodrum'da Zafer Bayramı’nda yüzlerce kişi “Zeybek” oynayacak

Aktur tatil sitesi