DOLAR
27,1985
EURO
28,9635
ALTIN
1.680,34
BIST
8.039,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
31°C
Muğla
31°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
24°C

Bodrumspor için öncelikli hedef play-off’a kalmak olacak

Bodrumspor için öncelikli hedef play-off’a kalmak olacak
anthaven

Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasında 16 Mayıs Salı günü Yılport Samsunspor’a konuk olacak Bodrumspor, play-off’tan Spor Toto Süper Lig’e yükselmenin hesabını yapıyor.

Takımının antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, ligde sezon başından bu yana iyi işler yaptıklarını söyledi.
Sezonun 37. haftasında lig şampiyonu Samsunspor ile karşılaşacaklarına dikkati çeken Taşdemir, “Çok zor bir maç. Kadro kalitesi de iyi. Bizim için lig zor devam ediyor. Son iki maç ve iki puana ihtiyacımız var. Samsunspor maçından en kötü ihtimalle 1 puanla dönebilirsek son maça sağlıklı bir şekilde girebiliriz diye düşünüyorum. Ligin atmosferi çok farklı bir hal aldı. Dolayısıyla bunun da üstesinden gelmeye çalışacağız. Önemli olan play-off’ta mücadele etmek. Bu gerçekleşirse sonraki süreç bizim için çok daha iyi olabilir diye düşünüyorum.” dedi.

Bodrumsporlu oyuncu Dever Orgill ise takım olarak play-off’a çok odaklandıklarını belirterek, mücadeleye devam ederek hedeflerine ulaşmak istediklerini kaydetti.

– Hazırlıklar sürüyor

Bodrumspor, Yılport Samsunspor maçının hazırlıklarını da gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.
Yalıçiftlik Tesisleri’nde teknik direktör İsmet Taşdemir yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, yeşil-beyazlı oyuncular ısınma hareketleriyle başladı.

Koordinasyon çalışması yapan futbolcular, daha sonra pas organizasyonları üzerinde durdu.
Topladığı 58 puanla play-off hattında 6. sırada bulunan Bodrumspor’da sakatlıkları bulunan Üzeyir Ergün ile Süleym

anthaven