DOLAR
32,5213
EURO
34,8011
ALTIN
2.422,82
BIST
9.704,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
21°C
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C

Burun Estetiği Fiyatları

Burun Estetiği Fiyatları
24.09.2020
1.215
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Burun estetiği fiyatları ameliyat kullanımı gerektiren bir estetik türü olduğundan çoğunlukla yüksek maliyet içermektedir. Ancak günümüzde ameliyatsız olarak uygulanan estetik yöntemleri de bulunmaktadır. Bu nedenle teknik ve detayına göre fiyatlandırılan bu estetik yöntemi, doktor tercihi, estetiğin uygulanacağı alanın yeterliliği gibi konular ile de fiyatlamayı etkilemektedir. Doktorun referanslarının ve deneyim süresinin oldukça etkili olduğu burun estetiği fiyatları deneyim arttıkça artışa geçmektedir.

Burun Estetiği Nedir?

Tıp dilindeki adı ile rinoplasti olarak adlandırılan burun estetiği günümüzde en fazla uygulanmakta olan estetik türleri arasında yer almaktadır. Burun üzerindeki beğenilmeyen noktaların düzeltilmesinde kullanılan bu estetik yöntem çoğunlukla cerrahi operasyonlar ile gerçekleştirilmektedir. Bu estetik türüne başvurma nedenleri arasında doğum ve genetik faktörler, burnun istek üzerine fiziksel görünümünün değiştirilmesi ve bazı etkenlere bağlı oluşan solunum güçlüğünün düzeltilmesi gibi etkenler yer almaktadır. Üst kısmı kemikli yapıdan oluşan burun yapısının alt kısmı kıkırdak kısmı kaplamaktadır. Üzeri deri ile kaplı bu organ kişilerin sağlıklı nefes alabilmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle uygulanan burun estetiği operasyonlarında öncelik her daim nefes alabilme kalitesidir.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Burun estetiği, farklı teknikler kullanılarak uygulanmakta olan bir estetik yöntemidir. Yapılan doktor muayeneleri sonrasında burun üzerinde yer alan kemik, kıkırdan ve deri dokusunun tamamında değişkenlik yapılabilmektedir. Tek birinde yapılabilen estetik uygulamalarda mevcuttur. Bu estetik de öncelik kişinin nasıl bir burun yapısı istediği ve burnunda neleri değiştirmek istediğinin doktor tarafından iyice kavranmasıdır. Oldukça yüksek maliyet içeren burun estetiği fiyatları göz önüne alınarak tek bir ameliyat şansı olan bu uygulama da hastanın isteğini doğru anlamak odlukça önemlidir. Anlatılana göre hazırlanan taslak burun görüntülerinin bilgisayar ortamında kişinin yüz yapısı üzerine uygulanması sonucu başlatılan bu estetik yöntemi çoğunlukla genel anestezi altında yapılmaktadır.

Burun içinden ya da burnun yan tarafında bulunmakta olan burun delikleri arasından yapılabilmekte olan bu estetik operasyonda kemik ve kıkırdağın kesi yardımı ile yeniden şekillendirilmesi sağlanmaktadır. Ameliyat sürecinde belirli risklerin görülmesi muhtemel olduğu için hasta bir gece hastanede müşade altında tutulmalıdır. Anestezi etkisinden kurtulan hastanın takibi uzman doktor tarafından yapılmalıdır.

Burun Ameliyatı Sonrası

Bu estetik ameliyatı sonrasında taburcu aşamasının ardından hastayı daha dikkatli zamanlar beklemektedir. Ameliyat sonrasında burun içine yapılan pansumanın tahmini 7 gün süre ile burun içinde kalması gerekmektedir. Ayrıca çoğunlukla burnu darbelere karşı korumak amacı ile burna atel takılması oldukça korunaklı bir yöntemdir. Bu estetik ameliyat sonrasında burun bölgesinde oluşacak olan kanamanın genzi tıkamaması adına hastanın yüksek yastıkta yatırılması gerekmektedir. Pansumanın çıkarılmasından sonra kanama riskinin en alt seviyeye düşürülmesi için alınacak olan önlemler arasında koşma, zıplama gibi hareketlerden kaçınılması en başta gelmektedir.

Ayrıca burun estetiği ameliyatı sonrası burun içerisinde pansuman dururken duş alanında banyo yapmak, sümkürmek, kabızlık gibi konulardan korunmak gerekmektedir. Burun kısmını zorlayacak herhangi bir hareketten mutlak suretle kaçınılması estetik yapılan alanının daha kısa sürede iyileşmesine olanak tanımaktadır. Bu ameliyat sonrasında korunması gereken burun alanına en az bir ay süre ile gözlük takılmaması gerekmektedir. Aşırı mimik hareketleri ve kahkaha ile gülümsemek  de ameliyat alanına zarar niteliği taşıdığından bu detaylardan da kaçınmak gerekmektedir. Dişeri hassas bir diş fırçası yardımı ile fırçalamak ve giyilen kıyafetlerin burnu zedeleyici şekilde olmamasına dikkat etmek gibi etkenler de burun estetiği sonrası yapılacak olan korunma yöntemleri arasında yer almaktadır.

https://www.erkinonsal.com/burun-estetigi/ <– hakkında bilgi için hemen sitemizi ziyaret ediniz.

Bodrum Ev Emlak