DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Büyükşehir Mart Ayı Meclisi’nde 16 Karar Alındı

Büyükşehir Mart Ayı Meclisi’nde 16 Karar Alındı
Bodrum Ev Emlak

Muğla Büyükşehir Belediye mart ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi ve 19 madde görüşüldü.

12 Mart Perşembe günü toplanan Muğla Büyükşehir Belediyesi mart ayı meclisinde 19 madde görüşüldü. Gündem maddeleri içerisinde yer alan İmar ve Bayındırlık ile Plan ve Bütçe Komisyonlarında görüşülen konular ile birlikte toplam 15 karar oybirliği,  1 karar oyçokluğu ile alındı. Gündem konularından 9 adedi İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi meclis görüntülerini tüm vatandaşların erişebilmesi için canlı olarak yayınladı. Vatandaşlar Meclis Kararları-Karar Özetleri ve Komisyon Raporlarına https://www.mugla.bel.tr/ adresi Kurumsal-MBB meclisi-Meclis Karar ve Karar Özetleri linkinden de ulaşabiliyor.

Bodrum Ev Emlak