DOLAR
32,2478
EURO
34,8009
ALTIN
2.423,90
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
23°C
Muğla
23°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
28°C

CHP kulislerinde konuşulan Özgür Özel-Ekrem İmamoğlu formülü; “Büyük heyecan yaratır” 

“Kılıçdaroğlu sonrası için Özel’in genel başkan, İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olmasını içeren formül kulislerde dilendiriliyor”

CHP kulislerinde konuşulan Özgür Özel-Ekrem İmamoğlu formülü; “Büyük heyecan yaratır” 
A+
A-
velux

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, seçim kaybının ardından “değişim” tartışmalarının sürdüğü CHP’nin kulislerinde konuşulan Özgür Özel-Ekrem İmamoğlu formülünü yazdı. 

Saymaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçen hafta düzenlediği ‘Demokrasi Şöleni’ne CHP’den sınırlı katılım olduğunu belirterek, CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in etkinliğe katılan CHP’liler arasında olduğuna dikkat çekti.

CHP’lilerin neredeyse etkinliği boykot ettiğini belirten Saymaz, “Özel ve onunla hareket eden Ali Mahir Başarır’ı ise ayrı değerlendirmek gerek. Onların katılımını CHP’deki değişim sürecinde yan yana yürüyenlerin dayanışması olarak görmeliyiz. Çünkü İmamoğlu’na yakın çevreler değişimi oluşturacak kadro içinde Özel’i de sayıyor” dedi. 

Saymaz, yazısında şunları kaydetti:

“Özel Cephesi ise şöyle düşünüyor: ‘Özel ve İmamoğlu geçmişte de görüşüyordu bugün de. Paralel düşünüyorlar. Ama ortaklaşma için henüz erken. Genel başkanın nasıl davranacağını görmek istiyorlar.’

Özel Cephesi, ‘Bu iki siyasetçinin rakip olmadığını, birbirlerine rağmen adım atmadıklarını, hatta karşılıklı ne düşündüklerini merak ederek yürüdüklerini ve iletişim içinde olduklarını’ söylüyor.

İki siyasetçiye göre CHP’nin kurultayı Mart 2024’ten önce yapılmalı.

Bu değişime bağlı olarak partiye heyecan ve moral gelmeli. Aksi takdirde seçimde hezimet yaşanabilir.

Kılıçdaroğlu sonrası için Özel’in genel başkan, İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olmasını içeren formül kulislerde dilendiriliyor.

Özel Cephesi, bu senaryo için şöyle diyor: ‘Böyle bir beklenti var. Ama, iki siyasetçi, el sıkışmış değil. Genel başkanımızı incitmeden bir formül bulabilirlerse büyük heyecan yaratır.'”

 

 

 

Bodrum Ev Emlak
ETİKETLER: ,