Fevzi Topuz Adliyeye Sevk Edilecek: Karahan’dan Buluşma Çağrısı

Halil Karahan, Fevzi Topuz’un 23 Ekim’de adliyeye sevk edileceğini açıkladı. Partilileri ve yurttaşları saat 13.30’da Muğla Adliyesi önüne çağırdı.

Fevzi Topuz Adliyeye Sevk Edilecek: Karahan’dan Buluşma Çağrısı
Yayınlama: 23.10.2026
Google Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Bodrum Haber’i tercih edilen kaynak yapın
Deniz Eyinç reklamı

CHP Muğla İl Başkanı Halil Karahan, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’un emniyetteki sorgu işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. Karahan, Topuz’un 23 Ekim Cuma günü saat 13.30 itibarıyla Muğla Adliyesi’ne sevk edileceğini belirterek parti örgütünü ve yurttaşları adliye önüne çağırdı.

Muğla Adalet Sarayı önünde 22 Ekim akşamı açıklama yapan Karahan, Topuz’un geçmişte milletvekilliği ve parti yöneticiliği görevlerinde bulunduğunu hatırlattı. Topuz’un bu görevlerden başı dik ayrıldığını söyleyen Karahan, mevcut süreçten de aynı şekilde çıkacağına inandığını ifade etti.

Saat 13.30’da adliye önüne davet

Karahan; Muğlalıları, parti örgütünü, ilçe başkanlarını ve belediye meclis üyelerini 23 Ekim Cuma günü saat 13.30’da Muğla Adliyesi önünde buluşmaya davet etti.

Aktur Pizza Bodrum reklamı