DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C

CHP’li Nurettin Demir kolları sıvadı: ‘Önceliğimiz Muğlamız olacak!’

31 Mart 2024 yerel seçimlerine yaklaşık 4 ay kaldı. Yerel seçim çalışmalarına hız kazandıran Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adayları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Muğla’da Büyükşehir Belediye Başkanlığına ilk aday adaylığını açıklayan isim 3 dönem Muğla Milletvekilliği yapan Prof. Dr. Nurettin Demir oldu.

CHP’li Nurettin Demir kolları sıvadı: ‘Önceliğimiz Muğlamız olacak!’
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Türkiye yerel seçim atmosferine girdi. İl ve ilçelerde aday adayları belli olmaya başladı. Muğla’nın tanınan siyasetçilerinden Prof. Dr. Nurettin Demir, Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı. Yerel basının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Demir, “Önceliğimiz Muğlamız olacak” dedi.

CHP Muğla İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya yerel basın yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda Demir’e CHP Muğla il Sekreteri Müge Yenisu, önceki dönem Muğla il başkanı Mustafa Öztürk, önceki dönem milletvekillerinden Ömer Süha Aldan, Burak Erbay ve Mürsel Alban da eşlik etti.

Demir konuşmasında, adaylığın kendisi için Muğla’ya hizmet sözü olduğunu belirtti. Kırgınlıkları, dargınlıkları kaldıracaklarını vurgulayan Demir, Muğla’nın her köşesini kapsayacak projeler geliştirmeyi hedeflediğini söyledi.

Muğla’nın turizm potansiyeline dikkat çeken Demir şunları söyledi:

“Muğla ilimizin Büyükşehir Belediye başkan aday adayı olarak sizlerle buluşmaktan onur ve heyecan duyuyorum.

Hayatım boyunca mesleğimi icra ederken, birçok insanın yaşamına dokunma fırsatı buldum. Edindiğim empati ve sorumluluk duygusuyla, Muğlamızın büyük ailesine hizmet etmek, eşsiz şehrimizi daha güzel bir geleceğe taşımak istiyorum.

Samimiyetle ifade etmek isterim ki, bu adaylık benim için sadece bir siyasi görev değil, aynı zamanda bir hizmet sözüdür. Muğla’nın benzersiz doğasını korumak, kültürümüzü yaşatmak için buradayım.

Herkesin duygu ve düşüncelerine kulak vererek, kucaklayıcı, şeffaf, katılımcı ve adaletli bir yönetim anlayışıyla daha yaşanır bir Muğla inşa etmek için yola çıkıyorum.

Her kesimle kol kola yürüyeceğiz. Önceliğimiz Muğlamız olacak. Kırgınlıkları, dargınlıkları ortadan kaldıracağız.

Muğla’nın her köşesini kapsayacak projeler geliştirmeyi hedefliyor, tarihimizi ve kültürümüzü koruma sözü veriyorum.

Şehrimizin zengin mirası, geçmişimizin bize bıraktığı bir hazine. Bu mirası gelecek nesillere aktarırken, modernizmin getirdiği değişimlere de dengeli bir şekilde adapte olacağız.

Sizlerle birlikte, Muğla’nın turizm potansiyelinin yanı sıra tarım potansiyelini de en üst düzeye çıkaracağız. Bilimsel yönetim ve hukukun kılavuzluğu altında, kalkınma için gerekli adımları atarken, iletişimi her zaman ön planda tutacağım.

Turizmde yepyeni bir vizyon planımız var. Amacım, şehrimizi dünyanın en bilinen turizm merkezlerinden biri haline getirmek. Bu yolda, sadece ekonomik değil, aynı zamanda çevresel sürdürülebilirliği de gözeteceğim.

Temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak için çalışacağım. Muğla’nın yarınları, hep birlikte yazacağımız bir hikâye.

Şehrimizin geleceğine güç katmak için el birliğiyle çalışalım. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: , ,