DOLAR
32,2673
EURO
34,7973
ALTIN
2.458,25
BIST
10.264,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
20°C
Muğla
20°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Açık
24°C

CHP’nin Truva Atı: Aras!” Hasan Dirin’den Çarpıcı İddialar

CHP’nin Truva Atı: Aras!” Hasan Dirin’den Çarpıcı İddialar
A+
A-
velux

CHP’nin Truva Atı: Aras!” Hasan Dirin’den Çarpıcı İddialar

Bodrum’un yerel gazetesi Bodrum Kadraj’nın deneyimli yazarlarından Hasan Dirin, kaleme aldığı son yazısında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı CHP’nin “Truva Atı” olarak nitelendirerek dikkat çekici iddialarda bulundu.

Hasan Dirin’in Açıklamalarından Öne Çıkan Başlıklar:

“Ahmet Aras’ın CHP’ye birilerinin planı doğrultusunda yerleştirildiğini zaman zaman söylemiştim. Bugün gelinen noktada her şey su yüzüne çıkıyor. Kocadonlar ve Aras işbirliği, her türlü menfaatlerinin ortak olduğu, başından beri birlikte hareket ettikleri, CHP’nin ise burada araç olduğu ortaya çıkmıştır.”

“Her seferinde bunu yapan yerli işbirlikçiler, CHP’ye sızmış truva atlarıdır. Masalarda CHP’cilik taslarlar, fakat kapalı kapılar ardında yalnızca kendi çıkarlarının hesabını yaparlar.”

“Bodrum halkı artık bu yalanlara kanmıyor. Bizlerle uğraşma nedenleriyse, bu kişilerin gerçek yüzlerini, tehdit ve şantajlarına boyun eğmeden ifşa etmemizdir.”

“Bodrum Belediye Başkanını siz mi seçiyorsunuz yoksa bu yerli işbirlikçilerinin İstanbul’daki yeni siyaset ağası (CHP’nin içindeki en büyük truva atı) İmamoğlu mu?”

“Ahmet Aras’ı aday gösterenler ve onu İstanbul referansı ile CHP’nin kurullarından geçirip onaylatanlar, Ahmet Aras’ın ‘anasının ak sütü gibi helal’ dedikleridir.”

Sorular ve Çağrı:

“Vicdanınıza sorun! Bodrum’u yönetememiş bir şahsın gerçekten Muğla’yı yönetebileceğine inanıyor musunuz?”

“Kendine sosyal demokrat diyen CHP seçmenleri! Sorun, sorgulayın! Bodrum anketlerinden başarısız çıkan adayınız şimdi Muğla büyükşehir belediye başkanı adayı… Hak, hukuk ve adalet bunun neresinde?”

“Uyanın sevgili Bodrumlular! Bodrum’u alan Üsküdar’ı geçmek üzere…”

Not:
“Bodrum’u İstanbul’dan yönettirmeyeceğiz! Yerli siyaset baronlarının ve çetelerinin oyunlarını bozacağız, bu böyle biline.”

Yazının devamı için tıklayınız;  Muğla ve Bodrum Halkına Açık Mektup !!!