DOLAR
32,3766
EURO
35,0173
ALTIN
2.325,42
BIST
9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Çivit mavisi ahşap sandalyeler

Çivit mavisi ahşap sandalyeler
Bodrum Ev Emlak

Bodrum’un dokusuna, özüne, kültürüne ve çevresine yakışır projelerle ilçe geneline yeni bir soluk kazandırmayı hedefleyen Bodrum Belediyesi çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Çalışmalar kapsamında, Bodrum genelindeki kahvehanelere çivit mavisi ahşap sandalyeler dağıtılmaya başlandı.

Bodrum mavisi ahşap sandalyelerin dağıtımına Karaova Bölgesindeki bütün kahvehane ve kıraathanelerden sonra Gölköy ve Türkbükü Mahallelerinde devam edildi.

İşletmelerde belirli bir standardın yakalanması için öncülük eden Bodrum Belediyesi her kahvehaneye 16 adet ahşap sandalyeyi ücretsiz olarak teslim etmeye başladı. Mavi ahşap sandalyeler, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na kayıtlı ve en az 20 yıldır kahvehane olarak faaliyet gösteren işletmelerdeki plastik, metal, değişik renk ve modellerdeki sandalyelerin yerini aldı.

Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 2019 yılı için temin edilen toplam 800 mavi sandalyenin dağıtımına önümüzdeki günlerde Gündoğan ve Yalıkavak Mahalleleriyle devam edilecek. Kısa süre sonra, yarımada genelindeki bütün kahvehane ve kıraathanelerde Bodrum mavisi tahta sandalyeler olacak.

Bodrum’un kültürel değerlerine sahip çıkmak ve kentin otantik dokusuna yeniden kavuşmasını sağlamak amacıyla projeler hazırlatan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Kentler, kültürüyle yaşar ve ayakta kalır. Bodrum her ne kadar turizm kenti olarak gelişimini sürdürse de Bodrum’a değer katan unsurları asla unutturmayacağız. Geleneksel dokumuzu yansıtan mimarimize, Bodrum mavimize sahip çıkmamız gerekiyor. Bu konuda esnaflarımızla birlikte hareket ediyoruz. Bu bizim kültürel sorumluluğumuz” diye konuştu.