DOLAR
32,2650
EURO
34,7568
ALTIN
2.449,65
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
23°C
Muğla
23°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C

Dem Parti Adayları, Bodrum’da Yerel Basınla Buluştu

Dem Parti Adayları, Bodrum’da Yerel Basınla Buluştu
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Dem Parti Adayları, Bodrum’da Yerel Basınla Buluştu

Bodrum’da gerçekleştirilen toplantıda Demokrat Parti’nin (Dem Parti) Muğla’daki adayları, yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantı, Oasis Avm’de düzenlendi ve yoğun bir katılımın olduğu görüldü.

Toplantıda konuşan Muğla Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayları Candan Süsoy ve Yusuf Uludağ, demokratik, ekolojik ve kadın özgürlükçü bir bakış açısıyla Muğla’da yeni bir yaşamın mümkün olduğunu ifade ettiler. Yerel sorunların yerel düzeyde çözülmesi gerektiğini vurgulayan adaylar, Dem Parti’nin üçüncü yol paradigmasını savundular.

Bodrum Belediyesi Eş Başkan Adayları Zühal Macit ve Mehmet Polat ise, parti olarak kadın politikasına önem verdiklerini belirttiler. Bodrum’un kendi kendine yetebilen bir belediye olabileceğini vurgulayan Polat, Dem Parti’nin belediyecilik anlayışıyla çözümler sunduklarını aktardı.

Adaylar, seçimlerde herhangi bir partiye kazandırmak ya da kaybettirmek gibi bir politikalarının olmadığını kaydederek, diğer siyasi partilerle uzlaşma isteklerini dile getirdiler.

Toplantıda basından gelen soruları da yanıtlayan Dem Parti adayları, basına teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

Aktur tatil sitesi