DOLAR
32,2269
EURO
34,7426
ALTIN
2.436,57
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
22°C
Muğla
22°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
27°C

Demans hastası Bruce Willis’in eşinden duygusal paylaşım

Geçtiğimiz yıl çeşitli sağlık problemleri yaşayan ve önce afazi sonra da demans teşhisi konan ünlü aktör Bruce Willis’in eşi samimi açıklamalarda bulundu.

Demans hastası Bruce Willis’in eşinden duygusal paylaşım
A+
A-
polat-galle

Aldığı afazi ve demans teşhisleriyle hayranlarını üzen ve kariyerine son veren Hollywood yıldızı Bruce Willis’in (68) 2009 yılında evlendiği eşi Emma Heming Willis (45) yıldönümlerini kutlamakta zorlandığını itiraf etti.

Perşembe günü Heming, yakın arkadaşlarından biriyle az önce “iyice ağladığını” söylediği bir videoyu Instagram’da paylaştı ve güvenebilecek birine sahip olmanın ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti.

Ünlü oyuncuya frontotemporal demans teşhisi konulduğundan bu yana etrafındaki insanların “daha az yalnız hissetmesine” nasıl yardımcı olduklarına minnettar olduğunu söyledi.

Demans hastası Bruce Willis’in eşinden duygusal paylaşım

Heming, “Tatiller zordur. Yıldönümleri zordur. Ama benim için bu yıl gerçekten bir topluluk oluşturma ve bağlantı kurmakla ilgiliydi. Ve bunun benim cankurtaranım olduğunu söylemek istiyorum ve bunun için size teşekkür etmek istiyorum.”

“Bruce buna ‘yakın çevre’ diyor. Hayatımızda arayabileceğimiz, güvenebileceğimiz ve itimat edebileceğimiz insanlar olduğu için şanslıyız. Düzeltmenin bir yolunu sunmayan ama sadece dinleyen insanlardan oluşan bir yakın çevreye sahip olduğum için yeterince şanslıyım. Bu çok yardımcı oluyor.” diye ekledi.

Çift, bir gün önce birlikte 16. yıllarını kutladı.

polat-galle