DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
20°C
Muğla
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
25°C

Doğal Yaşamın İçinde: Bungalov Evler

Bungalov evler, özellikle de bilindik konaklama ve tatil seçeneklerinden farklı bir deneyim arayanlar için mükemmel bir tercih

Doğal Yaşamın İçinde: Bungalov Evler
A+
A-
velux

Son yılların gözde tatil beldelerinden bir tanesi olan bungalov evler, görenleri kendisine hayran bırakmayı başarır. Değişik mimarisini tamamlayan estetik ve şık görünümün yanı sıra ferah yaşam alanı sunan bu tatil beldeleri, doğayla bütünleşen muazzam tatil evleridir.  Yeşil ve mavinin en güzel tonlarını görebileceğiniz bu tatil evlerini, isterseniz ailenizle isterseniz de arkadaşlarınızla birlikte tercih edebilirsiniz.

Küçük ve dar otel odalarının yerine bu tatil beldelerini tercih etmek istemiyorsanız, ön rezervasyon işlemi ile bungalov ev lokasyonunuzu belirlemeniz gerekir. Her geçen gün dünya çapında popülerliğini arttıran bungalov ev çeşitleri, yılın her anı siz değerli misafirlerini ağırlar.

Geniş ve özel bahçelerle çevrili bungalov evler, konuklarına maksimum gizlilik ve huzur vaat eder. Doğanın sesleriyle uyanmak, kuş cıvıltıları arasında kahvaltı yapmak, bungalov evlerde geçirilen zamanı unutulmaz kılar.

Bungalov Evler

Bungalov evlerin en belirgin özelliklerinden biri, genellikle ormanlık alanlar, göl kıyıları veya dağ eteklerinde, doğanın kucağında konumlanmış olmaları. Bu, konaklayanlara sadece lüks bir konaklama değil, aynı zamanda çevreyle uyumlu bir deneyim sunar.

Bungalov evler genellikle sadece tek bir odaya sahiptir. Ancak bu odalar geniş pencerelerle çevrili olduğu için iç mekânlar dışarıdaki manzarayı kucaklar. İç tasarımları genellikle sıcak renk tonları ve doğal malzemelerle döşenmiştir, bu da konuklara sıcak ve davetkâr bir hava sunar.

Yılın her dönemi için ideal olan bungalov evler, yaz aylarında açık hava aktiviteleri ve kışın karın keyfini çıkarmak isteyenler için uygun bir seçenek. Bazı bungalov evlerde özel sıcak küvetler veya geniş teraslar bulunabilir, bu da konaklamayı daha da özel kılar.

Neden Bungalov Evler Tercih Edilmeli?

Bungalov evler, özellikle de son 10 yıldan beri dünya çapında ün kazanan tatil beldelerinin başında gelir. Türkiye’nin her yerinde bulunan bu evler, doğayla buluşmanın en keyifli yolu!

Eğer sizler de bungalov evlere gitmek istiyor fakat bu evleri neden tercih etmeniz gerektiğini bilmiyorsanız, bu tercih sebepleri aşağıda şu şekilde belirtilmektedir:

  • Bungalov evler, öncelikle doğayla bütünleşen ve sakin bir atmosfer sunan konaklama seçenekleri olarak öne çıkar. Genellikle ormanlık alanlar, göl kıyıları, deniz kıyıları ya da dağ eteklerinde konumlanmış olan bungalov evler, küçük ve kalabalık otellerin karmaşasından uzaklaşmak ve doğanın kucağında huzurlu bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenler için ideal. Bu tür konumlar, misafirlerine doğal manzaralar eşliğinde rahatlatıcı bir atmosfer yaratırken, çok daha geniş alanlarda tatil yapma imkânı verir.
  • Bungalov evlerin sunduğu bir diğer avantaj, genellikle özel bahçelerle çevrili olmaları. Bu, konuklara gizlilik ve kişisel alan sağlar. Doğanın içindeki bu özel alanlar, kent hayatının gürültüsünden uzaklaşmak ve kendi huzurlu dünyalarını yaratmak isteyenler için bir kaçış noktası sunar.

Bu konutların mimari tasarımı da tercih sebeplerinden biri. Tek katlı ve genellikle ahşap malzemeden yapılan bungalov evler, sadelikleri ve doğal malzemelerle uyumuyla dikkat çekmeyi başarır.

Türkiye’de Nerelerde Bungalov Evler Bulunuyor?

Özlediği doğayı konforla birlikte kucaklamak isteyen kişilerin ilk tercihi olan bungalov evler, özel olarak; dağ yamacına, deniz kıyısına ya da orman manzarasına kurulur. Coğrafi açıdan bu özelikleri barındıran ülkemizde bungalov evlerin bulunduğu konumlar ise aşağıda belirtilmiştir:

  • Fethiye,
  • Mugla,
  • Mersin,
  • Kemer,
  • Antalya,
  • Bursa,
  • Sakarya,
  • İzmir,
  • Manavgat,
  • Marmaris,
  • Rize,
  • Trabzon,
  • Artvin,
  • Giresun,
  • Nevşehir,
  • Edirne,
  • İstanbul,
  • Erzurum,
  • Ağrı ve Kars.

Verilen bu liste, genel bir listedir. Eğer bungalov tatili yapmak istiyorsanız, bungalov evlerin size olan konumunu ve sunacağı hizmetleri iyi bir şekilde araştırmanız gerekir.

Bungalov Ev Fiyatları

Bungalov evler, özellikle de bilindik konaklama ve tatil seçeneklerinden farklı bir deneyim arayanlar için mükemmel bir tercih. Doğayla iç içe, sade ve huzurlu bir tatil arayanlar için bungalov evler, unutulmaz anılar biriktirmek için ideal bir mekân sunar.

Bungalov ev fiyatları araştırması yaparken, bir tatilden ne beklediğinizi belirlemeniz son derece önemli. Bu öneme ek olarak; bungalov ev işletmelerinin mimarisi, konumu ve hizmet kalitesi de fiyat üzerinde etki sahibi olan diğer faktörlerin başında gelir.