DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Donald Trump’tan “Evde Tek Başına” itirazı

Yılbaşı denilince akla ilk gelen filmlerden biri hiç şüphesiz Evde Tek Başına… 30 yıl önce vizyona giren filmde Macaulay Culkin’e eşlik edenlerden biri de Donald Trump’tı. Şimdiye kadar Trump’ın zorla filme dahil olduğu anlatılsa da eski başkan sonunda bu iddialara itiraz ediyor.

Donald Trump’tan “Evde Tek Başına” itirazı
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Chris Columbus’un yönetmenliğini yaptığı Macaulay Culkin, Joe Pesci ve Catherine O’Hara gibi ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı Evde Tek Başına 2, ilk film vizyona girdikten iki yıl sonra yeniden yeni yıl ruhunu yaşatmak için 1992’de hayranlarıyla buluşmuştu.

Film, birinci film kadar hasılat elde edemese de yine de yeni yıl klasiklari arasına girmeyi başardı.

Evde Tek Başına 2’nin bir diğer dikkat çeken tarafı ise eski başkan Donald Trump’ın da rol alması…

Filmin büyük bir kısmı o sırada Trump’ın sahip olduğu The Plaza Hotel’de çekildi. Hatta 2020’de Columbus verdiği bir röportajda, çekimlerin otelde yapılabilmesi için Trump’ın filmde görünmeyi şart koştuğunu anlattı: “Ücretini ödedik ama aynı zamanda ‘Plaza’yı kullanmanın tek yolu benim filmde yer almam’ dedi. Bu yüzden onu filme koymaya karar verdik.”

Ancak eski başkan, olayı bambaşka anlatıyor. Trump, çarşamba günü Truth Social’da filmin yönetmeni Chris Columbus’un yaptığı açıklamalara atıfta bulunarak “Hiçbir şey gerçeklerden bu kadar uzak olamaz” diye yazdı.

Donald Trump'tan "Evde Tek Başına" itirazı

Trump’a göre Columbus, eski başkanı kameraya almak için Trump’a yalvardı: “Çok meşguldüm ve bunu yapmak istemedim. Çok naziktiler ama her şeyden önemlisi ısrarcıydılar. Kabul ettim.”

Filmde Kevin, Trump’a otelin lobisini soruyor. Sadece 10 saniye görünen Trump, “Bu küçük rol filmin başarılı olmasına yardımcı oldu, ama eğer zorbalığa maruz kaldıklarını hissettilerse ya da beni istemedilerse, neden beni filmde tuttular ve 30 yıldan fazla bir süre orada tuttular? Çünkü ben harikaydım ve hala da öyleyim” dedi.

Columbus, 2020’de verdiği röportajda, “Filmi ilk kez gösterdiğimizde çok tuhaf bir şey oldu: Trump ekrana geldiğinde insanlar tezahürat etti. Ben de ‘Onu filmde bırakın. Bu seyirci için bir an’ dedim” dedi.

Bodrum Ev Emlak
ETİKETLER: , ,