DOLAR
32,5872
EURO
34,8257
ALTIN
2.507,53
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Dünyaca ünlü karikatürist Murat Kürüz Bodrum’da yaşamını yitirdi

Türkiye’nin yetiştirdiği ünlü karikatüristlerden ve Limon dergisinin kurucularından Murat Kürüz tedavi gördüğü Bodrum Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Kürüz’ün mide kanseri tedavisi gördüğü belirtildi.

Dünyaca ünlü karikatürist  Murat Kürüz Bodrum’da yaşamını yitirdi
Aktur tatil sitesi

Dünyaca ünlü karikatürist  Murat Kürüz Bodrum’da yaşamını yitirdi

ANTERHABER – Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve 1977 yılında Gırgır ve Fırt karikatür dergilerinde çizen ardından 1985 yılında Limon dergisini üç arkadaşı ile birlikte kuran evli ve iki çocuk babası ünlü karikatürist Murat Kürüz tedavi gördüğü Bodrum Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

 ZATÜRRE OLMUŞTU

TRT 1 VE TGRT’DE proğram yapımcılığı yapan Kürüz, Sabah gazetesinde sekiz sene sürekli karikatür çizdi. Birçok derginin yönetmenliğini ve yönetmen yardımcılığını yaptı. Ulusal Radyo Tv’de Türker İnanoğlu ile altı sene çalıştı

Kürüz  Bodrum’ un Konacık mahallesinde üç yıl önce ev alarak yerleşen Kürüz iki hafta önce yüksek ateş ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Kürüz’ün yapılan testlerinde zatürer olduğu, ancak Covit 19 testinin negatif çıktığı belirtildi. Yaklaşık bir yıldır mide kanseri tedavisi gören Kürüz bugün öğle saatlerinde yaşamını yitirdi.

Murat Kürüz’ün cenazesinin bugün ikindi namazından sonra (Cumartesi) Ortakentyahşi mahallesindeki Kerem Aydınlar Camaii’nden kaldırılacağı ve Ortakent Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Aktur tatil sitesi