DOLAR
32,5286
EURO
34,9326
ALTIN
2.438,75
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Duvar dekorasyon fikirleri

Duvar dekorasyon fikirleri
20.03.2021
841
A+
A-

Duvarınızı son trendlere uygun bir şekilde dekore edebilmek için aşağıdaki fikirleri değerlendirebilirsiniz. Duvar dekorasyon fikirleri ile evinizi yepyeni bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Peki, bu nasıl yapacağınızı biliyor musunuz?  İşte duvarınızı dekore etmenin yolları…

Duvar dekorasyon fikirleri

Canlandırın  

Mavi rengin dinlendirici etkisini oturma odanızda hissetmek istiyorsanız, duvarlarınızı bu renge boyayabilirsiniz. Böylelikle huzur ve dinginlik veren mavi renk evinizde kendinizi dinç hissetmenizi sağlar.

Duvar dekorasyon fikirleri

Hareketlendirin

Duvarınızın bir kısmını renklendirerek yaşam alanınızı farklılaştırabilirsiniz. Örneğin; griyle boyanmış duvarın bir kısmını kırmızı renk ile boyayarak hareketlendirebilirsiniz.

Duvar dekorasyon fikirleri

Renklendirin

Renkli figürler hoşunuza gidiyorsa duvarınızın boyuna göre belirlediğiniz duvar kağıtları veya farklı boyuttaki raflar ile odanızı renklendirebilirsiniz. Ayrıca renkli bir ortamda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Duvar dekorasyon fikirleri

Tablolardan yararlanın

Oturma odanızın duvarını boş bırakmak yerine tarzınıza uygun tablolar seçerek evinizi dizayn edebilirsiniz. Böylece kendi seçiminizden oluşan tablolarla stilinizi yaratabilirsiniz.

Duvar dekorasyon fikirleri

Farklı olun

Çiziminiz iyiyse duvarınızın bir bölümüne çeşitli desenler çizerebilirsiniz. Örneğin; duvarın üzerine çiçek desenleri çizerek, evinizi hareketlendirebilirsiniz.

Duvar dekorasyon fikirleri

Duvar kâğıdı kullanın

Yatak odanızla uyumlu bir duvar kâğıdı tercih edebilirsiniz. Örneğin; beyaz bir yatak odası takımında duvar kâğıdı seçiminiz siyah ve beyazdan yana olabilir.

Duvar dekorasyon fikirleri

Aktur tatil sitesi