DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

En güvenilir Alışveriş Siteleri Listesi 2022

En güvenilir Alışveriş Siteleri Listesi 2022
A+
A-

Bu listede sizler için güvenilir alışveriş siteleri bulunmaktadır. Güvenilir olanları, kullanıcı deneyimlerine göre en çok trafiğe ve marka bilinirliğine sahip olanları listeledik. Online alışveriş zamanla çok zor ve güvenilmez hale geliyor. Kredi kartı bilgilerinin verilmesi, ürünün aynı olup olmadığının bilinmemesi ve bu tür kafa karıştıran sorular bizi online alışveriş yapmaktan caydırmaktadır. Ancak güvenilir alışveriş siteleri bu durumu biraz daha kolaylaştırmaktadır.

En güvenilir Alışveriş Siteleri Listesi 2022

Günümüzde bir mağazaya gidip satın almak yerine e-ticaret sitelerini tercih ediyoruz. Hem ekonomik hem de kolaylık açısından daha avantajlı bir durum sunmaktadır. Elbette her online alışveriş sitesi güvenilir değildir. Bu yüzden güvenle alışveriş yapabileceğiniz en iyi online ve güvenilir alışveriş siteleri listesini hazırladık.

En güvenilir Alışveriş Siteleri Listesi

Güvenilir alışveriş siteleri araştırmamızda ön plana çıkan siteleri sıralama olmaksızın sizinle paylaşıyoruz.

l Trendyol

l Hepsiburada

l Yemek Sepeti

l Getir

l N11

l Aliexpress

Güvenilir Alışveriş Sitelerini Tanıyalım

Güvenilir alışveriş siteleri denilince aklımıza artık pek çok firma gelmektedir. Lakin bazıları gerçekten sağladığı güvenilirlik ile çok önemli bir konuma gelmiştir. Gelin birlikte bu firmaları inceleyelim;

Aliexpress:

Alibaba’nın bir diğer sitesi olan Aliexpress, tek ürün alımlarında tercih edilmektedir. Bildiğiniz gibi toplu alımlar için Alibaba.com kullanılıyor. Aliexpress web sitesinde tek bir ürün bile satın alabilirsiniz. Ürünlerin yurtdışından, çoğunlukla Çin’den gelmesi ürünlerin fiyatlarını çok ama çok ucuza getiriyor ancak ürünler çok uzaklardan geldiği için nereden aldığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. .Ayrıca, satın aldığınız yerin Türkiye’ye ücretsiz gönderim sunduğundan emin olun, aksi takdirde 5 dolarlık bir ürün için bile 30-40 dolar kargo ücreti ödemeniz gerekebilir.

Trendyol:

2009 yılında İstanbul’da kurulan Trendyol, kısa sürede tüm Türkiye’ye yayıldı. Türkiye’nin en çok tercih edilen alışveriş sitelerinden biri olan Trendyol, binlerce yeni çalışanı işe aldı. Müşterilerine olan ilgisi ve desteği onu en iyilerden biri yaptı.

N11

2013 yılında Doğuş Planet tarafından kurulmuştur. n11.com, Türkiye’de faaliyet gösteren bir e-ticaret sitesidir. İşletmelerin aracılık yoluyla müşteri bulmasını sağlayan ve müşterilerin e-ticaret dışı site satıcılarına kolayca ulaşmasını sağlayan bir web sitesidir. İş fikirleri açısından katkısı da yüksektir.

Hepsiburada:

Türkiye’nin ilk e-ticaret sitesi Hepsiburada, 1998 yılında Doğan Holding kuruculuğunda piyasaya çıktı. Şüphesiz Türkiye’nin en köklü alışveriş sitelerinden biri olmayı başarmıştır. Birçok ödül kazanmış, promosyon fiyatları ve güvenilir desteği ile müşterilerinin her zaman tercih ettiği ve tavsiye ettiği bir e-ticaret sitesi olmayı başarmıştır.

 

Getir:

Getir, Nazım Salur’un girişimiyle kurulmuştur. Özellikle pandemi döneminde kazandığı popülerlik sayesinde Türkiye’nin en büyük şirketlerinden biri haline gelmiştir. Faaliyetlerini sadece Türkiye’de değil, Londra dahil olmak üzere dünyanın birçok yerinde genişletmiştir. Getir Büyük,Getir Yemek, Getir Su, Getir Çarşı ve Getir Taksi gibi servislerle market alışverişini kapılarına kadar getiren bu girişim her gün milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.

Yemek Sepeti:

Acıktıysanız, dışarıda bir yerde yemek yemek yerine neden yemeğinizi eve götürmeyesiniz? Yemeksepeti 2001 yılında kuruldu. Öğrencilerin severek kullandığı bu uygulama, yakınınızdaki yemek satışı mekânlarını bulmanızı kolaylaştırıyor. çeşitli promosyon fiyatları sayesinde de bazen daha ucuza yemek yiyebiliyorsunuz.

Kaynak: https://vizyonpara.com/en-guvenilir-yurtdisi-alisveris-siteleri/